Strony

.17.

.kasza jaglana z jabłkiem, migdałami, siemieniem, rodzynkami, cynamonem, jogurtem i miodem, zielona herbata z opuncją
.millet with apples, almonds, linseed, raisins, cinnamon, yogurt and honey, green tea with prickly pear

6 komentarzy:

  1. Mhmh.. zrobiłaś mi smaku ;-) Jakie to pożywne.. a do tego zdrowe i smaczne! Tak właśnie powinno wyglądać śniadanko ;-)


    www.przysmakiewy.pl

    OdpowiedzUsuń
  2. Dziękuję :D Gorąco polecam to danie.

    OdpowiedzUsuń
  3. Przejrzałam sobie Twoje inspiracje i bardzo mi się spodobały. Dodaję do obserwowanych, mam nadzieję, że moje śniadania staną się ciekawsze ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Cieszę się, że moje śniadania się spodobały :)

    OdpowiedzUsuń
  5. z ilu łyżek robisz jaglanki? na zdjęciu wygląda na co najmniej 8, ale nie wiem jak ona się zachowuje podczas pęcznienia, więc to takie strzelanie na oko ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. 8? Ooo tyle bym chyba nie zjadła. Na zdjęciu jest jaglanka z 1/3 szklanki kaszy jaglanej, czyli jakieś 4,5 łyżki.

    OdpowiedzUsuń