Strony

.61.

.żytni biszkoptowy omlet z cynamonem, rabarbarem i konfiturą morelową
.rye sponge omelette with cinnamon, rhubarb and apricot jam

7 komentarzy:

  1. ale pysznie. ciekawy pomysł na placuszki, bo z żytniej mąki na pewno smakują inaczej niż ze zwykłej.

    OdpowiedzUsuń
  2. dopisuje sie do obserwujacych i sledze twojego bloga, bo rowniez kocham sniadnia! piekne sa twoje i kazdemu zycze z rana takich bomb energetycznych!
    pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Powiedz mi jak robisz kaszę jaglaną? :)

    OdpowiedzUsuń
  4. opisywałam ostatnio tu: http://poranneinspiracje.blogspot.com/2011/05/59.html

    OdpowiedzUsuń
  5. Poproszę przepis na omlet :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Przepis na moim drugim blogu:
    http://makaronirodzynka.blogspot.com/2011/10/omlet-biszkoptowy-na-weekendowy-poranek.html
    Użyłam mąki żytniej pełnoziarnistej i dodałam do ciasta pokrojony rabarbar.

    OdpowiedzUsuń