Strony

.85.

.pełnoziarniste ciasto bananowo-kokosowe, jogurt naturalny z czereśniami i syropem z agawy
.wholemeal banana coconut cake, yoghurt with cherries and agave syrup

7 komentarzy:

  1. jak zawsze pysznie ! u mnie ostatnio monotonia, pora zaczerpnąć inspiracji od Ciebie :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Jakiego mleka sojowego używasz? :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Robisz zakupy w ekologicznych sklepach przez internet? :)
    Jesteś niesamowitym człowiekiem, czuć to nawet przez śniadania! Tylko się uśmiechać :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Dziękuję bardzo. Mleko alpro soya, przez internet zakupów jeszcze nie robiłam, ale ostatnio szykuję się do zamówienia w bogutynmłyn. Kupuję w różnych małych sklepach z ekologiczną, i nie tylko, żywnością.

    OdpowiedzUsuń
  5. Dzięki Tobie Sylvio zaczęłam jeść śniadania!
    I zauważyłam,że produkty zdrowe czy eko da się bez trudności dostać- trzeba tylko chcieć.
    Twoje śniadania naprawdę inspirują! :)
    Dzięki
    Fiola

    OdpowiedzUsuń
  6. Można prosić o przepis na to ciasto? :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Link jest podany pod zdjęciem :)

    OdpowiedzUsuń