Strony

.1083.

pełnoziarniste naleśniki z powidłami śliwkowymi, masłem orzechowym i serkiem
wholemeal crepes with plum jam, peanut butter and cream cheese

17 komentarzy:

  1. Ja chyba nigdy nie przekonam się do naleśników.. Próbowałam chyba każdego rodzaju. Pszennych, razowych, ryżowych, owsianych itp. Każde smakują jak guma, smutne. :(

    A Twoje śniadanie wygląda pysznie!

    OdpowiedzUsuń
  2. kubek z najpiękniejszego miejsca pod słońcem :)

    OdpowiedzUsuń
  3. same dobre połączenia tu są! pb&jelly no i dżem i twarożek. :)

    OdpowiedzUsuń
  4. błagam o przepis :D! / Anita

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To zwykłe naleśniki z pełnoziarnistej mąki, robiłam na oko więc nie jestem w stanie podać przepisu. Możesz przejrzeć dawne: http://poranneinspiracje.blogspot.com/search/label/nale%C5%9Bniki

      Usuń
  5. Właśnie mogłabyś wstawić przepis?:)

    Co to masz za serek?

    OdpowiedzUsuń
  6. świetne połączenie, zazdroszczę tych śliwkowych powideł :) domowe?

    OdpowiedzUsuń
  7. Powidła i masło orzechowe to coś co jest dla siebie stworzone! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Góra kremowego serka - zdecydowanie tak! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Pszenne naleśniki z powidłami i serem, to dla mnie smak dzieciństwa, który utkwi w pamięci chyba do późnej starości. ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. ale bym zjadła twoje naleśniki!

    OdpowiedzUsuń
  11. nie ma to jak naleśniki, z czymkolwiek podane, zawsze zachwycają smakiem i dają tyle przyjemności :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Super , napewno byly pyszne <3

    OdpowiedzUsuń
  13. Zawsze narobisz mi ochoty na takie cuda! Pięknie przyrumienione :)

    OdpowiedzUsuń