"Czaję się" na jej zakup, ale zastanawia mnie, czy jest mocno wyczuwalna w potrawach. Może ktoś doświadczony mi powie, czy stewia ma jakiś szczególnie charakterystyczny posmak, a jeśli tak, to czy jest znośny?
Ja jej używam, jest okej, polecam :) Na początku byłam wyczulona na jej smak i pewnie sama sobie wmawiałam, że coś czuję, ale...w sumie to teraz jakoś nie wyczuwam żadnej różnicy :)
Ze swojej strony mogę polecić 'Better Stevia' w płynie. Jak dotąd najbardziej mi podpasowala, jest absolutnie niewyczuwalna, jedynie 'podkreca' słodki smak. ;)
O mom wyglądają pysznie :) aż zgłodniałam :) i chyba wiem co będzie jutro zamiast owsianki ;)
OdpowiedzUsuńFajne racuchy! Jakiej stewii używasz?
OdpowiedzUsuńTej: http://image.ceneo.pl/data/products/18721818/i-stewia-w-pudrze-zielony-listek-150g.jpg
Usuń"Czaję się" na jej zakup, ale zastanawia mnie, czy jest mocno wyczuwalna w potrawach. Może ktoś doświadczony mi powie, czy stewia ma jakiś szczególnie charakterystyczny posmak, a jeśli tak, to czy jest znośny?
UsuńJa jej używam, jest okej, polecam :) Na początku byłam wyczulona na jej smak i pewnie sama sobie wmawiałam, że coś czuję, ale...w sumie to teraz jakoś nie wyczuwam żadnej różnicy :)
UsuńZe swojej strony mogę polecić 'Better Stevia' w płynie. Jak dotąd najbardziej mi podpasowala, jest absolutnie niewyczuwalna, jedynie 'podkreca' słodki smak. ;)
Usuńmam resztę serka, już wiem co jutro zrobię na śniadanie <3 do tego dżem truskawkowy i masło orzechowe - będzie pycha :D
OdpowiedzUsuńPlacuszki z jabłkiem... Mmmm... smak dzieciństwa! :D
OdpowiedzUsuńpysznie się prezentują! :)
OdpowiedzUsuńWyglądają jak racuszki :)
OdpowiedzUsuńO, i mam do czego wykorzystać serek naturalny! :)
OdpowiedzUsuńjeszcze nie zdążyłam wejść do Ciebie na bloga, a już piekę podobne, właśnie w tym momencie, na jutro :D ale bananowe :)
OdpowiedzUsuńWczoraj zrobiłam sobie placka z jabłkami :)
OdpowiedzUsuńLubię placuszki pod każdą postacią szybko i smacznie :) Zapisuję przepis :)
OdpowiedzUsuńJabłkowe, faktycznie jedne z ulubionych :)
OdpowiedzUsuńTakie placuszki na serku homo wychodzą bardzo smaczne. Muszę tylko następnym razem wzbogacić je o dodatek jabłka, jak w twoim przypadku :)
OdpowiedzUsuńczym zastąpić mąkę? zabieram się za racuchy i się zastanawiam :D bo te placki takie racuchopodobne :D tylko ja chcę na kefirze :)
OdpowiedzUsuńZawsze tak fajnie podane <3
OdpowiedzUsuńPysznie i zdrowo :) Placuchy najlepsze! :)
OdpowiedzUsuńRobiłaś kiedyś placki na serku wiejskim? Ma dużo białka i może udałoby się wyczarować coś z tego, może spróbuję.
OdpowiedzUsuńRobiłam, ale nie przepadam za takimi. No i są bardzo delikatne - trudno się je przewraca na drugą stronę.
UsuńO rany, twoje placki wyglądają równie znakomicie jak owsianki <3
OdpowiedzUsuńhttp://fitdevangel.blogspot.com/
Fajowe ;) jadłabym !
OdpowiedzUsuń