50g mąki pełnoziarnistej
20g waniliowej odżywki białkowej lub sojowego mleka w proszku
150ml wody
1/3 łyżeczki proszku do pieczenia
1 łyżka oleju kokosowego
nerkowce i rodzynki
1 łyżka mąki z orzechów ziemnych
Wszystkie składniki wymieszać i piec w 200 stopniach 15-20 minut.
Peanut breakfast muffins
wyglądają cudownie! zastanawia mnie tylko, czy piec na podwójnym opiekaniu, czy termoobiegu... ja sama nigdy nie mogę się domyślić, a potem nic mi nie wychodzi :/
OdpowiedzUsuńMoje przepisy zawsze z termoobiegiem :)
Usuńdziękuję! <3 wypróbuję przy najbliższej okazji :)
Usuńsmakowicie się prezentują:)
OdpowiedzUsuńświetne są! jak orzechowe to tym bardziej w moich smakach :)
OdpowiedzUsuńTo są składniki na jedną porcję?
OdpowiedzUsuńNa 5 muffin.
UsuńSylwia, od jak dawna tak "na poważnie" ćwiczysz?
OdpowiedzUsuńskąd wziąć/jak zrobić mąkę orzechową? :)
OdpowiedzUsuńzdrowa żywność :)
UsuńO jakie fajne śniadanie :)
OdpowiedzUsuńOrzechowe jak najbardziej biorę <3
OdpowiedzUsuńJeszcze się nie spotkałam z taką mąką, ale całość brzmi intrygująco :>
OdpowiedzUsuńCzy można czymś zastapić odżywkę biakową? A mąkę z orzechów można samemu zrobić poprzez zmienielnie orzechów?
OdpowiedzUsuńPozdrawiam!