owsianka z budyniem waniliowym, bananem, nasionami konopii i sosem ze śliwek i winogron
oatmeal with vanilla custard powder, banana, hemp seeds and plum grapes sauce
Są też niespodziewane spotkania ze starymi znajomymi, szykuje się naprawdę wiele zmian. Jest biznes, który nas łączy i pomysły, ogrom pomysłów na najbliższe miesiące. Nic tylko zakasać rękawy i śmiało przeć do przodu.
A owsianka dzisiejsza to nic innego jak banan i 1/2 opakowania niesłodzonego (!) budyniu wymieszanego z 1/2 szklanki wody i dodanego do gotujących się płatków. Sos to śliwki i winogrona wrzucone na teflon, podlane wodą, syropem daktylowym i gotowane aż puszczą sok. Nasiona to po prostu konopia :)
Pychotka :) A najbardziej podoba mi się fakt, że nie jestem jedyną osoba, która je takie sporawe porcje na śniadanie :D
OdpowiedzUsuńI ja, i ja :D
UsuńHaha ja też lubię sobie porządnie pojeść. Na śniadanie przed szkołą zwykle nie jem tak dużo, ale na obiad tyle co stary chłop. Ważne, że zdrowo :D Mniam, pyszne śniadanko!
Usuńzapraszam
www.kariandkari.blogspot.com
Podoba mi się to śniadanie! Zwłaszcza ten owocowy sos, piękne ma kolorki :)
OdpowiedzUsuńMmm gęsta, czyli taka jaką lubię! :)
OdpowiedzUsuńAle mocno budyniowa! Pyszności!
OdpowiedzUsuńświetnie śniadanie:)
OdpowiedzUsuń