omlet z gruszką, cynamonem i masłem migdałowym
cinnamon pear pancake with almond butter
4 białka jaj10-15g odżywki białkowej (można pominąć na rzecz większej ilości białek jaj i dodatku słodzika)
20g mąki żytniej razowej
cynamon
gruszka
Jajka roztrzepać lekko. Wymieszać z odżywką, mąką i dodatkiem cynamonu. Gruszkę pokroić i dorzucić do masy. Piec na teflonie, z obu stron. Podałam z masłem migdałowym i dodatkowymi plastrami gruszki.
Wygląda pyszniutko :)
OdpowiedzUsuńBoże, toż to śniadanie ma z 300-350 kcal... Kiedyś to był fajny blog.
OdpowiedzUsuńMa prawie 500 :D
UsuńWygląda przepysznie... Skuszę się w ten weekend <3
OdpowiedzUsuńZapraszam do siebie :)
http://zdrowanacodzien.blogspot.com/
Mmm, a jakoś ostatnio chodzi za mną właśnie gruszka :D
OdpowiedzUsuńSmacznie ♥
OdpowiedzUsuńpycha :D choć gruszki akurat średnio lubię :P
OdpowiedzUsuń