Strony

.1485. brzoskwiniowy mug

owsiana babeczka z kubka z brzoskwinią i masłem orzechowym
oatmeal mug pancake with peach and peanut butter

14 komentarzy:

  1. fajne to :) z mikrofali??

    OdpowiedzUsuń
  2. a jak wystygną to nie są twarde jak kamień? kiedyś robiłam i nie dało się zjeść, a te wyglądają cudownie :) kusisz :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie wiem, nie jadłam ich nigdy na zimno.

      Usuń
  3. jeszcze nigdy żadnego mug nie jadłam :P

    OdpowiedzUsuń
  4. Smaczne i szybkie!
    polarois.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  5. Chciałabym spróbować ale nie wiem jaka moc ect,nawet nie wiem jak to w mojej mikrofali się ustawia...

    http://lifeofangiee.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  6. Babeczka z kubka? Wcześniej nie słyszałam, a muszę teraz koniecznie spróbować!

    OdpowiedzUsuń
  7. Widzę że ostatnio polubiłaś te wypieki z mikrofali :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Dzis robilam po raz pierwszy taki mug cake bazujac na twojej bananowej wersji. Generalnie jest pyszny i chetnie bede powtarzac takie sniadanka. Jednak niestety moj nie urosl rowno tylko jakos poszedl w bok i mi czesc uciekla z kubka 'dopiekajac sie' poza nim :P Jak u Ciebie to rosnie i ile kubka zajmuje Ci masa przed pieczeniem?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jakieś 3/4 kubka przed pieczeniem :)

      Usuń
  9. Ale Ci musiały zasmakować takie mikrofalówkowe wypieki. ;)

    OdpowiedzUsuń