Strony

.59.

.kasza jaglana z bananem, truskawkami, cynamonem, imbirem i mlekiem sojowym
.millet with banana, strawberries, cinnamon, ginger and soy milk

5 komentarzy:

  1. uwielbiam Twoje blogi :)) prześliczne zdjęcia i niesamowicie apetyczne posiłki. codziennie zaglądam w poszukiwaniu inspiracji ;D
    a jeśli można wiedzieć, czy są jakieś konkretne strony/blogi, którymi się ispirujesz ? oprócz podanych z boku strony oczywiście :)

    OdpowiedzUsuń
  2. swietnie wyglada, moglabys zdradzic jak robisz te kasze jaglana? po prostu ja gotujesz :)?

    OdpowiedzUsuń
  3. Dziękuję :D
    Hmmm, dużo by wymieniać. Często inspiracji, szczególnie tych śniadaniowych, szukam na anglojęzycznych stronach. Przykładowe:
    http://nataliesophoto.blogspot.com/
    http://smittenkitchen.com/
    http://kblog.lunchboxbunch.com/
    http://thingsyouremember.blogg.se/
    http://foodobsessed.ca/
    http://www.mowielicious.com/
    http://www.recipebridge.com/
    http://www.goodtoknow.co.uk/recipes/Healthy-breakfast
    http://whatemilyate.com/
    http://onebreakfastaday.wordpress.com/
    http://365daysofbreakfast.blogspot.com/
    http://wholefamilyfare.blogspot.com/
    Mam nadzieję, że pomogłam (i dałam zajęcie na kilka dni ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. WegeNation:
    Tak, gotuję na wodzie (4 łyżki kaszy na około 1 szklankę wody - może więcej. kaszę zalewam zimną wodą i gotuję 20 minut od zagotowania. tym razem jakieś 5 minut przed końcem gotowania dodałam pokrojonego banana), mleko sojowe podgrzałam w osobnym garnku i zalałam nim kaszę.

    OdpowiedzUsuń
  5. Dziękuję Ci bardzo ! ;D ojj.. dałaś, zdecydowanie :) ostatnio i tak trudno mi przestać przeglądać blogi kulinarne. a matura za dwa dni ^^

    pozdrawiam ;)

    OdpowiedzUsuń