Strony

.76.

.chleb pełnoziarnisty z masłem orzechowym i syropem z agawy, jabłko
.whole grain bread with peanut butter and agave syrup, apple

8 komentarzy:

  1. ojej, jak malutko tego masła!
    aż mi się głupio zrobiło, bo jak jak dowalę, to taką warstwę, że hoho... ; )

    OdpowiedzUsuń
  2. Yum yum yum :D I love the simplicity and beauty of your pictures--not to mention they all look so tasty too!

    OdpowiedzUsuń
  3. jakie skromniutkie to dzisiejsze śniadanko, ale napewno pyszne ;D

    OdpowiedzUsuń
  4. Nie powiedziałabym, że skromniutkie ;) Kalorycznie takie samo jak każde inne.

    OdpowiedzUsuń
  5. Jaki to chleb? Wygląda taaak smakowicie! Sama go piekłaś? :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Nie. To jest chleb pełnoziarnisty ze słonecznikiem z piekarni niedaleko mojego domu. Często go kupuję, jest pość puszysty i ma pyszną chrupiącą skórkę :)

    OdpowiedzUsuń
  7. ale objętościowo skromniutkie ;) ja jak jem kanapki z masłem orzechowym, to co najmniej 4 i to dużo grubiej posmarowane ;).

    OdpowiedzUsuń