Strony

.128.

owsianka z mlekiem sojowym waniliowym, masłem orzechowym i borówką
oatmeal with vanilla soy milk, peanut butter and blueberries

10 komentarzy:

  1. mmmm ale przepysznie wygląda. Przypomniało mi sie jak dawno nie jadłam borówek :D

    OdpowiedzUsuń
  2. O jakie to musiało być dobre :D Ja codziennie zaczynam dzień od owsianek. Muszę kupić mleko sojowe waniliowe, bo jeszcze z nim owsianki nie próbowałam :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Zawsze się zastanawiam jakim sposobem robisz owsiankę - gotujesz płatki, czy je namaczasz, w mleku czy na wodzie, przepraszam za dziwne pytanie, ale kiedy widzę zdjęcia Twoich owsianek zawsze mnie to męczy :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Mniam!
    Ps. mam taką samą ściereczkę! :)

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Hah, WegeNation wyprzedziła mnie z identycznym pytaniem :)

    uwielbiam te owsianki <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Tu jest sposób:
    http://makaronirodzynka.blogspot.com/2011/04/po-prostu-owsianka.html
    http://makaronirodzynka.blogspot.com/2011/06/owsianka-wieloziarnista.html

    To jest wieloziarnista.

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląda genialnie i na pewno tak smakuje. Muszę znów kupić sobie borówek, jedyne w tym roku jakie jadłam wylądowały w muffinach :)

    OdpowiedzUsuń
  8. och, któregoś dnia na pewno zrobię taką :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Twoje owsiankowe zdjęcia przekonują mnie do niej co raz bardziej, jeszcze jedno takie apetyczne zdjęcie i nie wytrzymam i sobie zorbie - może się okaże, że lubię :)

    OdpowiedzUsuń