Strony

.134.


bułka żytnia z masłem orzechowym i granatem
rye roll with peanut butter and pomegranate

13 komentarzy:

  1. Granat i masło orzechowe... Zainspirowałaś mnie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Fantastyczny i oryginalny pomysł! super!

    OdpowiedzUsuń
  3. Ale ogromna bułka! :) Skąd masz taką? :) Ciekawe połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Mam ochotę na taką bułkę!
    Czy to jest Chorwackie Masło Orzechowe? :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Wow! Takiego połączenia jeszcze nie widziałam :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ludi: Tak to jest to przywiezione z Chorwacji

    OdpowiedzUsuń
  7. Pewnie smakuje obłędnie;) pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  8. Ale buła! :)
    A.. czy chorwackie masło ma jakieś specjalne właściwości? :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Nie, jest takie samo jak polskie tylko tańsze ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. Aaaaaa kocham granat!
    To musiało być pyszne! :)
    Muszę kiedyś spróbować masła orzechowego z innym połączeniem niż konfitura. :P

    OdpowiedzUsuń
  11. super, granatu w kanapce jeszcze nie jadłam, muszę spróbować :) a te tescowe bułki też lubię :-)

    OdpowiedzUsuń
  12. Bardzo niebanalne polaczenie!

    OdpowiedzUsuń