Strony

.139.

kasza jaglana z mlekiem sojowym waniliowym, orzechami włoskimi, syropem z agawy i borówką
millet with vanilla soy milk, walnuts, agave syrup and blueberries

15 komentarzy:

  1. kurczę muszę w końcu spróbować mleka sojowego, bo chodzi za mną odkąd odwiedzam Twój blog ! :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja również jeszcze nie próbowałam sojowego,czas to zmienić,a kaszka urocza;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pyszne śniadanko :) +skąd Wy wszyscy bierzecie tą pandową miseczkę? Też chcę! :3

    OdpowiedzUsuń
  4. Dawno nie było tutaj kaszy jaglanej! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. zamarzyły mi się borówki na śniadanie, uwielbiam je.

    OdpowiedzUsuń
  6. Ale urocza miseczka! Cierpię właśnie na brak takowej, ta czerwona już mi się znudziła :)
    A śniadanko jak zwykle mega apetyczne :D

    OdpowiedzUsuń
  7. haha, ja dzisiaj też miałam połączenia borówek i orzechów włoskich... hmm, mam pytanie. ;> używam fruktozy do słodzenia, chcę również zacząć korzystać z syropu z agawy. jak on smakuje? przypomina trochę miód, syrop klonowy...?

    OdpowiedzUsuń
  8. Ja też muszę spróbować tego mleka, ale nie wiem gdzie można je znaleźć. ;)
    A taka kasza to świetna propozycja na rozpoczęcie dnia. :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Też chcę taką miskę. :) Gdzie ją kupiłaś ?

    OdpowiedzUsuń
  10. Miseczkę dostał mój brat, więc nie mam pojęcia gdzie została kupiona :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Wygląda smakowicie:)
    z malinami lub truskawkami też by pewnie było dobre:)

    pozdzrwiam:0

    OdpowiedzUsuń
  12. ależ śliczna panda! taka niesforna xd
    mmm... śniadanie po prostu jak z bajki!

    OdpowiedzUsuń
  13. Ahh... az chce mi sie jesc ;D

    OdpowiedzUsuń
  14. Ukradłaś mi miseczkę ! xdd Ty niedobra ! ^^

    Pyszne śniadanko *_*
    Buzi ;-*

    OdpowiedzUsuń