lody na śniadanie zdarzają mi się... w zimie, bo wtedy jest szansa, że się nie roztopią, zanim je doniosę ze sklepu do domu :P w lecie ich u mnie nie uświadczysz.
Hej, mam do Ciebie niezbyt kulinarne pytanko... Jak wstawiłaś to logo durszlaka na blog? Całkiem możliwe, że to po prostu moja duża niewiedza w dziedzinie html daje o sobie znać, ale po wklejeniu podanego kodu do edytora szablonów wyświetla mi się błąd i nie wiem, na czym on za bardzo polega. ^^'
Dziękuję;)Wybór tego kierunku już od dawna zaprzątał mi głowę,jednak rok temu zmagałam się z dość ekologicznymi przedmiotami na innej uczelni.Z czasem coraz pewniej myśałam- to nie dla mnie i miałam wyrzuty sumienia,że nie wybrałam właśnie dietetyki.Teraz już wiem na 100% i cieszę się,że niedługo, na poważnie zacznę zgłębiać wiedzę z tematu żywienia.Pozdrawiam
Ciasto na racuchy najlepiej wychodzi na maślance lub jogurcie, ale mleko też może być. Musi być gęstsze od naleśnikowego, o konsystencji gęstej śmietany.
O lody na śniadanie, pychota!
OdpowiedzUsuńLodów na śniadanie to ja jeszcze nie próbowałam;),wyglądają bosko!
OdpowiedzUsuńZ jakiej firmy kupuesz mleko sojowe? Jestes wegetarianką?
OdpowiedzUsuńśniadanie jak deser :>
OdpowiedzUsuńlody na śniadanie zdarzają mi się... w zimie, bo wtedy jest szansa, że się nie roztopią, zanim je doniosę ze sklepu do domu :P w lecie ich u mnie nie uświadczysz.
OdpowiedzUsuńPycha! Gofry, a do tego lody... Prawdziwa śniadaniowa uczta. ;)
OdpowiedzUsuńFaktycznie deserowe śniadanie, ale jakie pyszne!
OdpowiedzUsuńNiebo w gębie :)
cudowne, oj jak zazdroszczę :)
OdpowiedzUsuńpyszności!
OdpowiedzUsuńLody - co za przepyszny początek dnia! <3
OdpowiedzUsuńGofry z lodami? To musi być przepyszne!
OdpowiedzUsuńJa robie dzisaj gofry na drugie śniadanie :) z serkiem homo, kawałkami jabłka i prażonymi migdałami
OdpowiedzUsuńNa pewno z takim śniadankiem rozpoczęłaś wesoło dzień :-)
OdpowiedzUsuńśniadanie na supersłodko! ;D
OdpowiedzUsuńGenialne połączenie lodów z goframi! :* :)
OdpowiedzUsuńMleko sojowe kupuję z alprosoya, nie jestem wegetarianką. Piję roślinne, bo gdy łączę krowie z owocami to mam rewolucje ;)
OdpowiedzUsuńO rany, ale "kop" cukrowy. Aż mi ślina pociekła :).
OdpowiedzUsuńcudowne śniadanko :> lody + gofry = wspomnienia znad morza :)
OdpowiedzUsuńda sie zrobic gofry bez jajka ?
OdpowiedzUsuńhttp://www.nesting-project.com/2011/05/buttermilk-waffles-with-no-eggs.html
OdpowiedzUsuńnie ma to jak słodkie rozpoczęcie dnia ! : )
OdpowiedzUsuńMnim. Chętnie bym coś takiego przekąsiła. [ food-is-so-good.blogspot.com ]
OdpowiedzUsuńDla mnie to mogą być nawet na kolację :) uwielbiam gofry i narobiłaś mi smaka:)
OdpowiedzUsuńHej, mam do Ciebie niezbyt kulinarne pytanko... Jak wstawiłaś to logo durszlaka na blog? Całkiem możliwe, że to po prostu moja duża niewiedza w dziedzinie html daje o sobie znać, ale po wklejeniu podanego kodu do edytora szablonów wyświetla mi się błąd i nie wiem, na czym on za bardzo polega. ^^'
OdpowiedzUsuńDziękuję;)Wybór tego kierunku już od dawna zaprzątał mi głowę,jednak rok temu zmagałam się z dość ekologicznymi przedmiotami na innej uczelni.Z czasem coraz pewniej myśałam- to nie dla mnie i miałam wyrzuty sumienia,że nie wybrałam właśnie dietetyki.Teraz już wiem na 100% i cieszę się,że niedługo, na poważnie zacznę zgłębiać wiedzę z tematu żywienia.Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńMam pytanie. czy ciasto na racuchy robi sie tak samo jak na nalesniki tylko daje mniej mleka by było gęstsze ?
OdpowiedzUsuńMusi być pyszne! Świetny blog, przejrzałam sobie starsze posty. Naprawde jesteś inspiracją :) Pozwolę sobie dodać do linków.
OdpowiedzUsuńCiasto na racuchy najlepiej wychodzi na maślance lub jogurcie, ale mleko też może być. Musi być gęstsze od naleśnikowego, o konsystencji gęstej śmietany.
OdpowiedzUsuńSłodka, poranna rozpusta!
OdpowiedzUsuń