Strony

.154.

pełnoziarniste gofry z lodami czekoladowymi i cukrem pudrem, kawa ricore z mlekiem sojowym
whole wheat waffles with chocolate ice cream and powdered sugar, ricore coffee with soy milk

29 komentarzy:

  1. O lody na śniadanie, pychota!

    OdpowiedzUsuń
  2. Lodów na śniadanie to ja jeszcze nie próbowałam;),wyglądają bosko!

    OdpowiedzUsuń
  3. Z jakiej firmy kupuesz mleko sojowe? Jestes wegetarianką?

    OdpowiedzUsuń
  4. lody na śniadanie zdarzają mi się... w zimie, bo wtedy jest szansa, że się nie roztopią, zanim je doniosę ze sklepu do domu :P w lecie ich u mnie nie uświadczysz.

    OdpowiedzUsuń
  5. Pycha! Gofry, a do tego lody... Prawdziwa śniadaniowa uczta. ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Faktycznie deserowe śniadanie, ale jakie pyszne!
    Niebo w gębie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Lody - co za przepyszny początek dnia! <3

    OdpowiedzUsuń
  8. Gofry z lodami? To musi być przepyszne!

    OdpowiedzUsuń
  9. Ja robie dzisaj gofry na drugie śniadanie :) z serkiem homo, kawałkami jabłka i prażonymi migdałami

    OdpowiedzUsuń
  10. Na pewno z takim śniadankiem rozpoczęłaś wesoło dzień :-)

    OdpowiedzUsuń
  11. śniadanie na supersłodko! ;D

    OdpowiedzUsuń
  12. Genialne połączenie lodów z goframi! :* :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Mleko sojowe kupuję z alprosoya, nie jestem wegetarianką. Piję roślinne, bo gdy łączę krowie z owocami to mam rewolucje ;)

    OdpowiedzUsuń
  14. O rany, ale "kop" cukrowy. Aż mi ślina pociekła :).

    OdpowiedzUsuń
  15. cudowne śniadanko :> lody + gofry = wspomnienia znad morza :)

    OdpowiedzUsuń
  16. da sie zrobic gofry bez jajka ?

    OdpowiedzUsuń
  17. http://www.nesting-project.com/2011/05/buttermilk-waffles-with-no-eggs.html

    OdpowiedzUsuń
  18. nie ma to jak słodkie rozpoczęcie dnia ! : )

    OdpowiedzUsuń
  19. Mnim. Chętnie bym coś takiego przekąsiła. [ food-is-so-good.blogspot.com ]

    OdpowiedzUsuń
  20. Dla mnie to mogą być nawet na kolację :) uwielbiam gofry i narobiłaś mi smaka:)

    OdpowiedzUsuń
  21. Hej, mam do Ciebie niezbyt kulinarne pytanko... Jak wstawiłaś to logo durszlaka na blog? Całkiem możliwe, że to po prostu moja duża niewiedza w dziedzinie html daje o sobie znać, ale po wklejeniu podanego kodu do edytora szablonów wyświetla mi się błąd i nie wiem, na czym on za bardzo polega. ^^'

    OdpowiedzUsuń
  22. Dziękuję;)Wybór tego kierunku już od dawna zaprzątał mi głowę,jednak rok temu zmagałam się z dość ekologicznymi przedmiotami na innej uczelni.Z czasem coraz pewniej myśałam- to nie dla mnie i miałam wyrzuty sumienia,że nie wybrałam właśnie dietetyki.Teraz już wiem na 100% i cieszę się,że niedługo, na poważnie zacznę zgłębiać wiedzę z tematu żywienia.Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  23. Mam pytanie. czy ciasto na racuchy robi sie tak samo jak na nalesniki tylko daje mniej mleka by było gęstsze ?

    OdpowiedzUsuń
  24. Musi być pyszne! Świetny blog, przejrzałam sobie starsze posty. Naprawde jesteś inspiracją :) Pozwolę sobie dodać do linków.

    OdpowiedzUsuń
  25. Ciasto na racuchy najlepiej wychodzi na maślance lub jogurcie, ale mleko też może być. Musi być gęstsze od naleśnikowego, o konsystencji gęstej śmietany.

    OdpowiedzUsuń