Strony

.186.

omlet Kaiserschmarren (z mąką pełnoziarnistą, jabłkiem i rodzynkami), czarna herbata
Kaiserschmarren omelet (with wholemeal flour, apples and raisins), black tea

12 komentarzy:

  1. Napisałaś na drugim blogu, że ten omlet jest nieidealny wizualnie, nieprawda, bo wygląda wspaniale. ;) I z ogromną chęcią sobie taki zrobię. ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Takie austriacko-niemieckie smaki;),pyszne,pożywne sniadanie,Lubię!

    OdpowiedzUsuń
  3. Chciałabym bardzo spróbować tego omleta, ale jakoś nie było okazji, a to jabłek, a to mi się nie chciało... Może w weekend :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Też bym bardzo chciała spróbować bo fantastycznie wygląda o.o ale nie wiem czy na maśle by mi smakował...i jakoś się tak boję.

    OdpowiedzUsuń
  5. Wspaniały jest ten omlet! Pożywne śniadanie z jesienią w tle. ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Mi on niestety nie wyszedł. ;-( Nie mam talentu do omletów. Ale ochotę na niego miałam, nie powiem. ;D
    Wygląda przepysznie. ;-)

    OdpowiedzUsuń
  7. Uu takiego omletu nigdy nie widziałam, ale wygląda apetycznie i jeszcze ten cukier puder < 3

    OdpowiedzUsuń
  8. wygląda fantastycznie, fajnie że dużo jabłek w środku :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Mam ochotę na ten cesarski omlet, jeszcze wszyscy go ostatnio robią! :3

    OdpowiedzUsuń