Strony

.192.

owsianka z mlekiem sojowym, budyniem waniliowym, orzechami nerkowca, suszoną żurawiną, brzoskwinią i jeżynami
oatmeal with soy milk, vanilla pudding, cashew nuts, dried cranberries, peach and blackberries

15 komentarzy:

  1. Smakowita owsianka :) Dawno nie jadłam nerkowców.

    OdpowiedzUsuń
  2. A ja dawno nie jadłam budyniu. Chyba muszę wydostać z szafki kupione kiedyś zapasy. Musiało być przepyszne. ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. U mnie też była owsianka, z jeżynami i miodem.
    Smacznego!

    OdpowiedzUsuń
  4. Musze, no, musze w koncu wyprobowac dodatek budyniu do owsianki :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Cudne, cudne śniadanko. Aż ślinka cieknie. :*

    OdpowiedzUsuń
  6. ostatnio mam pecha i trafiam na same strasznie kwaśne jeżyny i już się trochę zniechęciłam. No bo ile można przerabiać je na koktajl :P

    OdpowiedzUsuń
  7. O u ciebie też budyniowa owsianka :D mm... jeżynki :>

    OdpowiedzUsuń
  8. porwałabym taką miseczkę pełną pyszności z wielką chęcią :>

    OdpowiedzUsuń
  9. O rany, ja jadam na okrągło to samo na śniadanie, a tu tyle tego dobrego!!!
    Pogratulować inwencji:)
    Pozdrowienia!

    OdpowiedzUsuń
  10. Idealna! :)
    Z budyniem, moimi ulubionymi orzeszkami i do tego ulubione suszone owoce- żurawina!! ;D Dałabym wiele za taką owsiankę! :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Przecudowna, kocham takie smaki :D

    OdpowiedzUsuń
  12. uwielbiam nerkowce :)
    muszę w końcu wypróbować owsiankę z budyniem. boję się jednak, że jak otworzę mleko sojowe, to prędzej się zepsuje niż je wypiję, bo używam go tylko do owsianki ;)

    OdpowiedzUsuń