Strony

.220.


 owsianka z mlekiem sojowym waniliowym, dyniowym puree, cynamonem, brązowym cukrem, masłem orzechowym i amarantusem
oatmeal with vanilla soy milk, pumpkin puree, cinnamon, brown sugar, peanut butter and amarant popping

12 komentarzy:

  1. Tez miałam w planach owsiankę dyniową. ;D W tym roku spróbowałam dyni po raz pierwszy i całkowicie się w tym smaku zakochałam. :D

    OdpowiedzUsuń
  2. A moje dyniowe szaleństwo zaczęło się na widok wszystkich dyniowych pyszności na blogach. Jak i z resztą wszystko nowe czego próbuję, dlatego tak lubię przeglądać pomysły innych. :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja również w tym roku rozpoczęłam przygodę z dynią i nie mogę się jej nachwalić :)
    A czasu na dodanie przepisów brak :(
    Mam tylko pytanie, jak i ile dodajesz puree z dyni do owsianki? Po prostu pod koniec gotowania mieszasz z owsianką?

    OdpowiedzUsuń
  4. dynia w osiance? o matko :D
    ja chyba bym się nie odważyła.. :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Madzialena: Puree dodałam do płatków razem z mlekiem, wieczorem, a rano ugotowałam.

    OdpowiedzUsuń
  6. Chyba otworze kolejny słoiczek puree ^^

    OdpowiedzUsuń
  7. Masło orzechowe w owsiance jest najlepsze ;)
    Ciekawa jestem jak smakuje puree z dyni ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Uważasz, że lepszy jest syrop klonowy, czy z agawy? ;)
    Pytam, bo mam zamiar kupić ten pierwszy, a ze względu na jego cenę, muszę się upewnić czy nie lepiej poszukać innego, jeśli jest lepszy ;p

    OdpowiedzUsuń
  9. Dzięki. ;D To wiem, że nie będę żałowała kasy. ;p

    OdpowiedzUsuń
  10. I pomyśleć, że owsianka może tak wspaniale wyglądać! Ciekawe jak z tą dynią :)

    OdpowiedzUsuń