A moje dyniowe szaleństwo zaczęło się na widok wszystkich dyniowych pyszności na blogach. Jak i z resztą wszystko nowe czego próbuję, dlatego tak lubię przeglądać pomysły innych. :D
Ja również w tym roku rozpoczęłam przygodę z dynią i nie mogę się jej nachwalić :) A czasu na dodanie przepisów brak :( Mam tylko pytanie, jak i ile dodajesz puree z dyni do owsianki? Po prostu pod koniec gotowania mieszasz z owsianką?
Uważasz, że lepszy jest syrop klonowy, czy z agawy? ;) Pytam, bo mam zamiar kupić ten pierwszy, a ze względu na jego cenę, muszę się upewnić czy nie lepiej poszukać innego, jeśli jest lepszy ;p
Tez miałam w planach owsiankę dyniową. ;D W tym roku spróbowałam dyni po raz pierwszy i całkowicie się w tym smaku zakochałam. :D
OdpowiedzUsuńA moje dyniowe szaleństwo zaczęło się na widok wszystkich dyniowych pyszności na blogach. Jak i z resztą wszystko nowe czego próbuję, dlatego tak lubię przeglądać pomysły innych. :D
OdpowiedzUsuńJa również w tym roku rozpoczęłam przygodę z dynią i nie mogę się jej nachwalić :)
OdpowiedzUsuńA czasu na dodanie przepisów brak :(
Mam tylko pytanie, jak i ile dodajesz puree z dyni do owsianki? Po prostu pod koniec gotowania mieszasz z owsianką?
dynia w osiance? o matko :D
OdpowiedzUsuńja chyba bym się nie odważyła.. :)
Madzialena: Puree dodałam do płatków razem z mlekiem, wieczorem, a rano ugotowałam.
OdpowiedzUsuńChyba otworze kolejny słoiczek puree ^^
OdpowiedzUsuńit should be very tasty :3
OdpowiedzUsuńMasło orzechowe w owsiance jest najlepsze ;)
OdpowiedzUsuńCiekawa jestem jak smakuje puree z dyni ;)
Uważasz, że lepszy jest syrop klonowy, czy z agawy? ;)
OdpowiedzUsuńPytam, bo mam zamiar kupić ten pierwszy, a ze względu na jego cenę, muszę się upewnić czy nie lepiej poszukać innego, jeśli jest lepszy ;p
Wolę klonowy :)
OdpowiedzUsuńDzięki. ;D To wiem, że nie będę żałowała kasy. ;p
OdpowiedzUsuńI pomyśleć, że owsianka może tak wspaniale wyglądać! Ciekawe jak z tą dynią :)
OdpowiedzUsuń