Strony

.252.


orkiszowy croissant z dżemem figowym, kawa ricore z mlekiem sojowym
spelt croissant with fig jam, chicory coffee with soy milk 


Spelt croissants recipe: makaronirodzynka

17 komentarzy:

  1. skromne trochę, ale na pewno pyszne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Prawdziwie francuskie śniadanie. Chciałabym zastać z rana takiego rogalika. ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Chciałabym takie croissanta, tu i teraz! ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Croissant, dżem, kawa - idealne na leniwe śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. shaday' ja też:)
    pysznie:):)

    OdpowiedzUsuń
  6. A, przy okazji: napisałam do Ciebie na maila :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ech, zapachnialo mi croissantami...

    OdpowiedzUsuń
  8. Pyyyyszne śniadanie, jak zawsze :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Kupiłam wczoraj mąkę orkiszową i rozważam zrobienie croissantów :). Pysznie:)

    OdpowiedzUsuń
  10. pyzne śniadanie i przepiękne zdjęcia! szczególnie to drugie :)

    OdpowiedzUsuń
  11. a ja znów na śniadanie miałam zwykłą bułkę :(

    OdpowiedzUsuń
  12. Ale uroczy croissant.. mam na niego ochotę.. :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Muszę wyprodukować taki dżem, już któryś raz go widzę na śniadaniowych blogach. Nigdy sama nie robiłam rogalików, jakoś żyję w przekonaniu, że to dla mnie zbyt skomplikowane... :P

    OdpowiedzUsuń
  14. Mmm same pyszności. Nie dosyć, że croissant, to w dodatku z takim dżemem. Pycha :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Na pewno było pysznie i lekko! :)

    OdpowiedzUsuń