Strony

.415.

Grahamka z serkiem wiejskim i ogórkiem / masłem, polędwicą i sałatą, herbata z cytryną.
Graham bun with cottage cheese and cucumber / butter, ham and salad, tea with lemon.

18 komentarzy:

  1. Kanapki z masłem i szynką to moja miłość :)

    OdpowiedzUsuń
  2. i jak z niemką!?;)
    zaserwuj jej owsiankę!, pankejki!, niech poczuje magię śniadań, chociaż z początku skrzywi się na owsiankę pewnie- ale ją pokocha;D!

    OdpowiedzUsuń
  3. I jak tam?Dogadujesz sie zNiemką ? Chyba wiem co to za wędlina :) Drobiowa z Yano? :D

    OdpowiedzUsuń
  4. oj co to za wędlina :O korzystaj z wyjazdu :*

    OdpowiedzUsuń
  5. byłaś dziś w Krakowie :D ? może sie minęłysmy gdzies na rynku ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Kraków najpiękniejszy wiosną i jesienią - jako rodowita krakowianka wiem co mówię ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. hej! chciałam się tylko pochwalić, że zrobiłam dziś bułeczki cynamonowe oraz scones z Twoich przepisów. powiem tyle: CUDOWNE! trzeba ćwiczyć silną wolę, żeby nie najeść się na noc :D jutro na egzaminie wszyscy będą mi zazdrościli drugiego śniadania <3
    pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  8. ale mam ochotę na tą z serkiem wiejskim! mniam :)

    OdpowiedzUsuń
  9. zawsze się zastanawiałam czemu niektórzy nie obierają ogórka...;P

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja też ;p W sumie prezentuje się lepiej na zdjęciu :))

      Usuń
    2. Skórka najzdrowsza ! :)

      Usuń
    3. a mi zwyczajnie nie smakuje :D ze skórką

      Usuń
  10. Ojejku, Krakow! Jestes z Krakowa, czy zwiedzasz? ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. mmm proste, a takie pyszne! :) mniam!
    uwielbiam Kraków <3

    OdpowiedzUsuń
  12. Bardzo apetyczne śniadanko...Krakowiaczek jeden miał koników siedem...

    OdpowiedzUsuń