Strony

.474.

Płatki ryżowe z musem jabłkowym, słonecznikiem, nerkowcami, wiórkami kokosowymi, rodzynkami, żurawiną i cynamonem, herbata.
Rice porridge with applesauce, sunflower seeds, cashew nuts, coconut, raisins, cranberries and cinnamon, tea.

42 komentarze:

  1. a jak to cudo przyządziłaś, moja droga ;D ?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zagotowałam wodę, dodałam 5 łyżek płatków i gotowałam, mieszając ok. 3-5 minut.

      Usuń
    2. Dziekuje:)

      Usuń
  2. W tym pucharku wygląda to jak jakiś pełen różności deser z dobrej kawiarni :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Zakładaj śniadaniarnię jak najszybciej! Z filią w 3city of course!
    Pucharek jest zachwycający! *.*

    OdpowiedzUsuń
  4. Fajny pomysł na ryżowe. Cudnie wygląda:)

    OdpowiedzUsuń
  5. mniam :) mam pytanie - w jaki sposob przyzadzilas platki ryzowe ?? Tak samo jak owsianke ?? Jesli to nie problem to krok po kroku :) Z gory dzieki ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja przyrządzam tak samo jak owsiankę.:D

      Mam je gdzieś schowane na samym dole szafki i całkowicie o nich zapomniałam.:D

      Usuń
    2. Gotuje się je dużo szybciej niż owsiankę i nie zalewam ich, jak owsianych, dzień wcześniej. Po prostu gotuję - jakieś 3-5 minut. 5 łyżek płatków, proporcje płynu na oko, bo dolewałam podczas gotowania.

      Usuń
    3. Wlasnie wrocilam z zakupow, mam platki ryzowe i szykuje Twoje wczorajsze sniadanko :)
      Dzieki ;)

      Usuń
  6. uroczo wygląda w tym pucharku *_* uwielbiam płatki ryżowe, z takimi dodatkami napewno pyszne!

    OdpowiedzUsuń
  7. wydaje się strasznie mało, ale chyba tak nie było skoro dałaś 5 łyżek :)
    może to kwestia perspektywy zdjęcia ;p

    OdpowiedzUsuń
  8. Też właśnie odniosłam wrażenie, że malutko, ale to pewnie ten kielich tak wygląda ;) Uwielbiam mus jabłkowy!

    A mam pytanie- Twoim zdaniem masło Black Rose jest lepsze od tego z M&S? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

      Usuń
    2. Jak wyżej. M&S lepsze :)

      Usuń
  9. pyszne śniadanko a wiórki kokosowe uwielbiam;)
    i mam jeszcze takie jedno pytanko czy jak zaczynałas biegac to miałaś opuchniete i obolałe uda?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie, nie bolały mnie uda. Widocznie za gwałtownie zaczęłaś, spróbuj z lżejszymi treningami, a jeśli będzie się to utrzymywać, idź do lekarza.

      Usuń
    2. Sylwia, mogłabyś zmierzyć tętno (lub najlepiej ciśnienie) po treningu? Bo ja mam ok 98/70, a tętno ok 87. Moja doktor powiedziała, że moje ciśnienie jest dobre, a wysokie tętno oznacza, że mam słabą kondycję... Jakoś się z tym nie zgadzam, zwłaszcza, że trenuję intensywnie :)Poza tym moje ciśnienie wydaje mi się zbyt niskie. Przepraszam za te nietypowe pytanie, ale bardzo chciałabym je porównać do kogoś kto trenuje znacznie dłużej ode mnie i jest w podobnym wieku.

      Usuń
    3. Mogę zmierzyć jutro ciśnienie.

      Usuń
    4. Byłabym wdzięczna :) Odezwę się jutro :)

      Usuń
    5. oki dziękuje ...bo w sumie bardzo dziwne to dla mnie biegam na razie po 30 min i robie ponad 5km

      Usuń
  10. Dawno nie jadłam płatków ryżowych. Pysznie podane :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Od jakiegos czasu mam w glowie platki ryzow :) tylko na wytrawnie, zawsze zapominam kupic :p

    OdpowiedzUsuń
  12. Świetnie wygląda. A pucharek... <3!

    OdpowiedzUsuń
  13. Pucharek jak z dobrej kawiarni, pycha : >

    OdpowiedzUsuń
  14. Twój sposób podania zachęcił mnie do ich spróbowania:) jaki rym mi się udał, haha:D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mi od dzisiejszego poranku chodziły po głowie, zanim jeszcze Sylwia tutaj wstawiłaxp

      Usuń
  15. Cudnie podane *_* Ja wszystkie pucharki w domu pozbijałam ;x

    OdpowiedzUsuń
  16. Jadłam płatki ryżowe raz w życiu i niestety zraziły mnie swoim tekturowym smakiem. Muszę zrobić drugie podejście tym razem z wyrazistymi dodatkami :)

    OdpowiedzUsuń
  17. Jeszcze nigdy nie jadłam, ale z tymi dodatkami prezentuje się pysznie! :)

    OdpowiedzUsuń
  18. Nigdy nie jadłam płatków ryżowych - muszę spróbować, bo pysznie prezentują się w Twoim śniadaniu ;)

    OdpowiedzUsuń
  19. Bardzo apetycznie wygląda zawartość pucharka,a na mus jabłkowy mam wielką ochotę...

    OdpowiedzUsuń
  20. Oglądając Twoje śniadania uświadamiam sobie jak mało jeszcze w zyciu spróbowałam. Nigdy nie jadłam płatków ryżowych :O Muszę nadrobić!

    OdpowiedzUsuń
  21. Dawno nie jadłam, a mam gdzieś w szafce... Ale to kiedy indziej, bo jutro jest święto naleśników. Chyba tacie zrobię :)

    OdpowiedzUsuń