Oatmeal with quinoa, butter and caramelized bananas.
*2 łyżki komosy ryżowej, 2 łyżki mieszanki owsianej, 1 łyżka kaszy jaglanej
*2 tablespoons quinoa, 2 tablespoons oats, 1 tablespoon millet
*2 łyżki komosy ryżowej, 2 łyżki mieszanki owsianej, 1 łyżka kaszy jaglanej
*2 tablespoons quinoa, 2 tablespoons oats, 1 tablespoon millet
Fajnie wyglądają te karmelizowane banany
OdpowiedzUsuńSmażone banany? Ślinka cieknie. :)
OdpowiedzUsuńmniaaam:) uwielbiam takie banany;) dawno nie robiłem
OdpowiedzUsuńte banany *.*
OdpowiedzUsuńOj, zjadlabym...
OdpowiedzUsuńCiekawe i smakowite połączenie!
OdpowiedzUsuńjak cudownie wyglądają te banany*.*
OdpowiedzUsuńmoja konsumpcja bananów ograniczyła się tylko do świeżych, aż wstyd:p
Te banany pychotka ;) jadłam pieczone, karmelizowanych jeszcze nie, ale muszą być pyszne ;)
OdpowiedzUsuńAle apetycznie wygląda! Nie jadłam jeszcze nigdy karmelizowanych bananów, ale zakładam, że smakują pysznie ;).
OdpowiedzUsuńojejuJEJ smażony banan <3 pycha
OdpowiedzUsuńKarmelizowany banan? To musiało być pyyszne :)
OdpowiedzUsuńPyszności bananowe <3
OdpowiedzUsuńSmazone banany sa przepyszne, swietne sniadanie :)
OdpowiedzUsuńNie znoszę takich bananów :P, niemniej chętnie wyjem resztę :)
OdpowiedzUsuńostatnio skarmelizowałam gruszki, z cynamonem. Zakochałam się w tym smaku
OdpowiedzUsuńUwielbiam karmelizowane banany, jak byłam w Meksyku to się nimi zajadałam ;)
OdpowiedzUsuńMogłybyście wejść na tego bloga - http://freeze-the-moment.blogspot.com/ ? Nie pożałujecie, a bardzo pomożecie rozwijającej się fotograf ;)
Ależ to wygląda! :)
OdpowiedzUsuńBardzo apetyczne. ;)
OdpowiedzUsuńMuszę zrobić te banany!
OdpowiedzUsuńOwsianka cudowna, jak z resztą wszystkie twoje śniadania:)
szczerze nigdy nie jadłam takiego połączenia ,ale wygląda super i ten bananek <3
OdpowiedzUsuńmasłem? tak po prostu? (; ciekawe!
OdpowiedzUsuńświetny pomysł na taki owsiankowo- kaszkowy miks :) a takich bananów nie jadłam, muszę być przepyszne!
OdpowiedzUsuńjakie pyszne! i ten banan...<3
OdpowiedzUsuńNie jadłam nigdy owsianki z masłem, ale wyobrażam sobie, że jej smak musiał być cudowny :)
OdpowiedzUsuńuwielbiam banany ale karmelizowanych jeszcze nie próbowałam.
OdpowiedzUsuńa tak po za tym to dziękuje z komentarz na endomondo, wzięłam to do siebie i wprowadziłam parę zmian : )
świetna ta kompozycja, quinoa póki co jest mi obca, ale zabiorę się za nią:)
OdpowiedzUsuńNa notideal to są dwie drożdżówki całe, czy po połowie?;)
OdpowiedzUsuńCzy dwie małe?
UsuńSory za głupie pytania;p
Po połowie.
UsuńJak karmelizujesz banana? Ile dodajesz masła?, cukru/syropu?
OdpowiedzUsuńNa oko: kawałek masła (łyżeczka?), banana posypuję cukrem trzcinowym i wrzucam na patelnię. Smażę z obu stron.
Usuń