Strony

.901. banan i gruszka w cieście

gruszka i banan pieczone z masłem orzechowym w cieście drożdżowym
pear and banana baked with peanut butter in yeast dough

29 komentarzy:

  1. Mmm taka ciepła drożdżóweczka na śniadanie musiała smakować bosko <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Z każdym dniem coraz bardziej podziwiam Cię za te pyszności przygotowywane każdego dnia, te zapiekanie owoce wyglądają przepysznie! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. To wygląda cudownie! <3 Uwielbiam drożdżowe wypieki, zwłaszcza zaraz po upieczeniu :)
    http://juliablonnik.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  4. Zawsze kiedy widzę te Twoje owoce w cieście drożdżowym z masłem orzechowym, mówię sobie, że to zjem dnia następnego! Jednak do tej pory jeszcze tego nie zrobiłam, a sama nie wiem dlaczego. Pewnie chodzi o to ciasto drożdżowe - leniwa ja ;) No, ale niebawem na pewno zrobię!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Też tak miałam, ale w końcu zrobiłam. No i do tej pory nawet już nie jeden raz :)

      Usuń
  5. mmm.. Jabłko w cieście musiało być pyszne! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Mniam, wyglada cudownie, chcialabym miec czas aby zjesc cos takiego rano :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląda obłędnie <3 Musiało być pyszne!

    OdpowiedzUsuń
  8. Odpowiedzi
    1. Za tydzień widzimy na twoim blogu?

      Usuń
    2. Paulino, czy to prawda, że każdy komentarz jest mile widziany na Twoim blogu??

      Usuń
    3. ej kurde w sumie ciul mi do tego ale skoro ten blog nazywa sie poranne INSPIRACJE to co jest złego w robieniu śniadań z pomysłów stąd zaczerpniętych? bo nie kumam. jestem totalnie bezstronna w tej wymianie zdań, bo z jednej strony UWIELBIAM ten blog ale z drugiej nie rozumiem- ja też powinnam wspominać tutaj że zrobiłam coś z Twojego przepisu? :<

      dodatkowo jako że nie mam swojego śniadaniowca i nie zamierzam, to może nie wiem jakie to wkurzające że ktoś Cie kopiuje ale z drugiej strony- nie jest to trochę podbudowujące że jesteś natchnieniem dla tak wielu osób? ;) + znam dwa BARDZO POPULARNE BLOGI ŚNIADANIOWE z których jedna autorka ewidentnie zrobiła kilka identycznych śniadań co druga i nie widziałam tam żadnych utarczek ani wyliczanek.. ani podpisu "inspiracja: xxx" :)

      takie tam luźne spostrzeżenia, miłego wieczoru :)

      Usuń
    4. Tak się składa franicszko t., że istnieje diametralna różnica pomiedzy inspirowaniem sie a kopiowaniem kogoś (czyjegoś szablonu, stylu pisania, przepisów, stylu pisania) Jeżeli prowadzi się bloga i korzysta z czyjegoś przepisu, powinno się - zgodnie z zasadami współżycia społecznego - podać link, skąd zaczerpnięto inspirację.

      Usuń
    5. ano pewnie, że jest. widocznie nie znam większej części historii, ale wciąż- warto było spytać :P

      Usuń
    6. Te disy są tak żałosne, że aż śmieszne :)
      na pewno kopiuję Sylwii styl życia, bycia i patrzenia na świat :)
      na pewno trenuję, bo ona trenuje.
      ludzie.. każdy ma swoją historię, która jest inna, nie da się jej skopiowac, a jeżeli tak uwazacie,to wybaczcie, ale ja tego nie kumam :)
      jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś zastrzeżenia do mnie o to,że nie raz się inspiruję Sylwii POMYSŁAMI a nie SYLWIĄ, to proszę zwracac się do mnie bezpośrednio, postaram się wyjaśnic ;)

      Usuń
  9. Obłędne! :) Muszę zrobić jakiś zapas ciasta drożdżowego i cieszyć się nim o poranku :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Takie jednoporcjowe to moje ulubione! Najlepsze takie ciacho by osłodzić poranek no i obowiązkowo do tego zestawu duży kubas kawy ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Niesamowicie wygląda!
    Jest szansa na jakiś przepis? ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ciasto z wczorajszego wpisu: http://poranneinspiracje.blogspot.com/2013/08/900-dziewiecset.html Dodatki: banan, masło orzechowe, gruszka :)

      Usuń
  12. Taki to poranek musi być idealny!:)

    OdpowiedzUsuń
  13. pychota !! jak dobrze ,że mam gruszki i banany, bo narobiłaś mi tym śniadaniem wielkiej ochoty na te owoce :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Hej, dopiero zaczynam :)
    Dodaję :)

    OdpowiedzUsuń
  15. 'Koleżanka' powyżej widzę kopiuj wklej... -,-

    OdpowiedzUsuń
  16. wygląda cudownie i musi tak samo smakować

    OdpowiedzUsuń