Strony

.901. banan i gruszka w cieście

gruszka i banan pieczone z masłem orzechowym w cieście drożdżowym
pear and banana baked with peanut butter in yeast dough

27 komentarzy:

  1. Mmm taka ciepła drożdżóweczka na śniadanie musiała smakować bosko <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Z każdym dniem coraz bardziej podziwiam Cię za te pyszności przygotowywane każdego dnia, te zapiekanie owoce wyglądają przepysznie! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. To wygląda cudownie! <3 Uwielbiam drożdżowe wypieki, zwłaszcza zaraz po upieczeniu :)
    http://juliablonnik.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  4. Zawsze kiedy widzę te Twoje owoce w cieście drożdżowym z masłem orzechowym, mówię sobie, że to zjem dnia następnego! Jednak do tej pory jeszcze tego nie zrobiłam, a sama nie wiem dlaczego. Pewnie chodzi o to ciasto drożdżowe - leniwa ja ;) No, ale niebawem na pewno zrobię!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Też tak miałam, ale w końcu zrobiłam. No i do tej pory nawet już nie jeden raz :)

      Usuń
  5. mmm.. Jabłko w cieście musiało być pyszne! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Mniam, wyglada cudownie, chcialabym miec czas aby zjesc cos takiego rano :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląda obłędnie <3 Musiało być pyszne!

    OdpowiedzUsuń
  8. ale świetne :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Za tydzień widzimy na twoim blogu?

      Usuń
    2. Paulino, czy to prawda, że każdy komentarz jest mile widziany na Twoim blogu??

      Usuń
    3. ej kurde w sumie ciul mi do tego ale skoro ten blog nazywa sie poranne INSPIRACJE to co jest złego w robieniu śniadań z pomysłów stąd zaczerpniętych? bo nie kumam. jestem totalnie bezstronna w tej wymianie zdań, bo z jednej strony UWIELBIAM ten blog ale z drugiej nie rozumiem- ja też powinnam wspominać tutaj że zrobiłam coś z Twojego przepisu? :<

      dodatkowo jako że nie mam swojego śniadaniowca i nie zamierzam, to może nie wiem jakie to wkurzające że ktoś Cie kopiuje ale z drugiej strony- nie jest to trochę podbudowujące że jesteś natchnieniem dla tak wielu osób? ;) + znam dwa BARDZO POPULARNE BLOGI ŚNIADANIOWE z których jedna autorka ewidentnie zrobiła kilka identycznych śniadań co druga i nie widziałam tam żadnych utarczek ani wyliczanek.. ani podpisu "inspiracja: xxx" :)

      takie tam luźne spostrzeżenia, miłego wieczoru :)

      Usuń
    4. Tak się składa franicszko t., że istnieje diametralna różnica pomiedzy inspirowaniem sie a kopiowaniem kogoś (czyjegoś szablonu, stylu pisania, przepisów, stylu pisania) Jeżeli prowadzi się bloga i korzysta z czyjegoś przepisu, powinno się - zgodnie z zasadami współżycia społecznego - podać link, skąd zaczerpnięto inspirację.

      Usuń
    5. ano pewnie, że jest. widocznie nie znam większej części historii, ale wciąż- warto było spytać :P

      Usuń
    6. Te disy są tak żałosne, że aż śmieszne :)
      na pewno kopiuję Sylwii styl życia, bycia i patrzenia na świat :)
      na pewno trenuję, bo ona trenuje.
      ludzie.. każdy ma swoją historię, która jest inna, nie da się jej skopiowac, a jeżeli tak uwazacie,to wybaczcie, ale ja tego nie kumam :)
      jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś zastrzeżenia do mnie o to,że nie raz się inspiruję Sylwii POMYSŁAMI a nie SYLWIĄ, to proszę zwracac się do mnie bezpośrednio, postaram się wyjaśnic ;)

      Usuń
  9. Obłędne! :) Muszę zrobić jakiś zapas ciasta drożdżowego i cieszyć się nim o poranku :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Takie jednoporcjowe to moje ulubione! Najlepsze takie ciacho by osłodzić poranek no i obowiązkowo do tego zestawu duży kubas kawy ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Niesamowicie wygląda!
    Jest szansa na jakiś przepis? ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ciasto z wczorajszego wpisu: http://poranneinspiracje.blogspot.com/2013/08/900-dziewiecset.html Dodatki: banan, masło orzechowe, gruszka :)

      Usuń
  12. Taki to poranek musi być idealny!:)

    OdpowiedzUsuń
  13. pychota !! jak dobrze ,że mam gruszki i banany, bo narobiłaś mi tym śniadaniem wielkiej ochoty na te owoce :)

    OdpowiedzUsuń
  14. 'Koleżanka' powyżej widzę kopiuj wklej... -,-

    OdpowiedzUsuń
  15. wygląda cudownie i musi tak samo smakować

    OdpowiedzUsuń