Strony

.919.

bułka pełnoziarnista z śledziami w oleju i pomidorem
wholemeal bun with herring in oil and tomato

18 komentarzy:

  1. Mmm zjadłabym taką świeżą bułeczkę, ale już stoi przede mną owsianka z budyniem :< :D

    OdpowiedzUsuń
  2. A za mną ostatnio śledzie chodzą:D

    OdpowiedzUsuń
  3. mniam uwielbiam śledzie, najbardziej w sosie pomidorowym :>

    OdpowiedzUsuń
  4. A ja właśnie śledzi nie lubię, mimo że próbowałam się do nich przekonać nie raz ;p Mimo to kanapki wyglądają apetycznie ! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Uwielbiam śledzie pod każdą postacią, a najbardziej te w śmietanie <3
    Fajny pomysł i miła odmiana :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam śledzie :D Najbardziej chyba w formie koreczków.

    OdpowiedzUsuń
  7. Proste, a jakie pyszne śniadanie! :))

    OdpowiedzUsuń
  8. czy jutro w ramach naleśnikowej soboty zaliczają się placki, czy tylko naleśniki? :)

    OdpowiedzUsuń
  9. ymm.. zjadłabym jutro na śniadanko bułkę dyniową :(

    OdpowiedzUsuń
  10. takie kanapeczki to ja rozumiem :)

    OdpowiedzUsuń
  11. na świeżą bułeczkę zawsze mam ochotę :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Ponawiam pytanie (może gdzieś Ci umknęło) o placek owsiany- płatki zalewasz zimnym, czy ciepłym mlekiem? Ja zalałam wieczorem gorącym, rano dodałam jajko, mąkę i nektarynę i placek w ogóle nie chciał się sciąć... Musiałam wywalić.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wieczorem mieszam płatki z zimnym mlekiem, jajkiem i mąką. Rano do ciasta dodaję tylko owoce, smażę i gotowe :)

      Usuń
  13. Mm, kanapki najlepsze :)

    Co tak naprawdę myślimy mówiąc 'zaburzenia odżywiania'? www.dzisiejsza-nadzieja.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń