Strony

.998.

kanapki z makową pastą jajeczną i pomidorki koktajlowe
bread with poppy-seeds and egg salad, cherry tomatoes

13 komentarzy:

  1. Śniadanie jak z czasów dzieciństwa :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Serio? Pasta jajeczna z makiem to smaki dzieciństwa? Czasami aż dziw bierze, jak różnie byliśmy wychowywani, w jak różnych smakach:))

      Usuń
    2. Bez maku, ale pasta jajeczna smakiem dzieciństwa :) U mnie ze szczypiorkiem na wierzchu.

      Usuń
  2. pasta jajeczna - numer jeden wśród kanapkowych dodatków :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ranking śniadaniowych blogów, powiedz co myślisz! ZAGŁOSUJ!!
    http://www.survio.com/survey/d/I2Y1B1E8I8S4J5U0X

    OdpowiedzUsuń
  4. podziwiam za odwagę połączenia jajka i maku :) wygląda bardzo smakowicie!

    OdpowiedzUsuń
  5. Dziwne połączenie ale skoro Tobie smakowało, no cóż :P

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/kanapki/jajka_suszone_pomidory/kanapka.html

      Usuń
  6. Uwielbiam pastę jajeczną <3

    OdpowiedzUsuń
  7. U mnie w rodzinie z makiem - obowiązek na święta :D

    OdpowiedzUsuń
  8. A dla mnie z makiem to wciąż nieodkryty smak, muszę to zmienić :)

    OdpowiedzUsuń