Strony

.1038.

kasza manna z bananem, jajkiem, masłem i syropem klonowym
semolina with banana, egg, butter and maple syrup

25 komentarzy:

  1. Odpowiedzi
    1. A co, nie umiesz czytać?

      Usuń
    2. Hej, może trochę grzeczniej? :) Mnie też zaciekawiło, co tam robi jajko!

      Usuń
    3. Przecież manna z jajkiem to norma..

      Usuń
    4. Przecież manna z jajkiem to norma..

      Usuń
    5. anonimowy nie byłby taki odważny, gdyby nie był anonimowy. stop burakom!

      Usuń
  2. to chyba moja ulubiona piosenka comy.
    (:

    OdpowiedzUsuń
  3. Odpowiedzi
    1. o tym samym pomyślałam ;) taka gęsta <3

      Usuń
  4. Dziwne jest to, że jeszcze nie wpadłam na mannę z jajkiem. Wygląda pysznie, na pewno spróbuję! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale kremowa ! Boski i pozytywny ma kolorek :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Również zjadłam dzisiaj na śniadanie tę kaszę z bananem :)

    OdpowiedzUsuń
  7. odkryłam ostatnio dobroć jajka w owsiance, teraz czas na mannę :) z bananem - moja ulubiona

    OdpowiedzUsuń
  8. pięknie i smacznie się prezentuje :) mogłabyś dodać przepis?

    OdpowiedzUsuń
  9. Ostrość na nieskończoność,ubóstwiam!

    OdpowiedzUsuń
  10. Z jajkiem jeszcze nigdy nie jadłam, ale to ciekawa propozycja.

    OdpowiedzUsuń
  11. Sylwia, a kiedy dodałaś to jajko? cudownie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  12. uwielbiam kaszę manną ♥ i banany ♥ i syrop klonowy ♥
    muszę też spróbować tego połączenia :D

    OdpowiedzUsuń
  13. kremowa i gęsta, mistrzowskie śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  14. To musiało być mistrzowsko kremowe :)

    OdpowiedzUsuń
  15. mmmm, z jajkiem? nawet nigdy o takiej nie słyszałam, do wypróbowania! Tysiące śniadań jeszcze przede mną, bo jestem w tego typu blogosferze nowa :)
    http://aga-biega.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  16. Zagotowałam pół litra mleka sojowego, wsypałam 4,5 łyżki kaszy manny, gotowałam mieszając. Gdy zaczęła gęstnieć dodałam banana i jajko i mieszałam gotując dalej. Całość gęstnieje szybko i szybko jest gotowa. Pycha!

    OdpowiedzUsuń