Strony

.1050.

pełnoziarniste gofry z masłem orzechowym, borówkami i syropem klonowym
wholemeal waffles with peanut butter, blueberries and maple syrup

20 komentarzy:

  1. Czy te borówki które można teraz dostać w sklepach mają jakikolwiek smak? Chciałam kupić, ale stwierdziłam że pewnie wyczuję w nich całą tablicę Mendelejewa, a po zjedzeniu więcej niż dwóch zacznę świecić .. :)

    http://blackberrydots.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kupowałam w Biedronce - burżuazja, ale są całkiem dobre. Nie przesiąknięte słodyczą od polskiego słoneczka, to prawda, ale chemii nie czuć i choć trochę przypominają lato :>

      Usuń
  2. pycha, zjadłabym takie na śniadanie:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  4. Polecam z Lidla- tanie, BARDZO smaczne, nawet powiedziałabym, że lepsze niż co niektóre partie w sezonie. (;

    OdpowiedzUsuń
  5. Masło orzechowe i borówki to połączenie jak z bajki ! ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Czemu bialka nie ma przepisów,?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. I olewasz czytelników. Masakra, juz tu nie wchodzę

      Usuń
  7. Borówki wyglądają pysznie, ale chyba poczekam na sezon letni, bo jestem trochę zrażona do sezonowych owoców poza sezonem :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Ile masełka na gofrach <3
    Śniadanko godne królowej :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Jedno z najlepszych połączeń :)
    Achh, zjadłabym borówek *.*

    OdpowiedzUsuń
  10. ogólnie wolę jagody, ale borówkami też nigdy nie pogardzę! zwłaszcza zimie i zwłaszcza na tak dobrych gofrach ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Ja borówki mam jeszcze zamrożone. Chyba czas, żeby je odmrozić :)

    OdpowiedzUsuń
  12. takie posty przypominają mi jak bardzo tęsknię za latem.. :)

    OdpowiedzUsuń
  13. jak zwykle glodnieje na widok Twoich kulinarnych dokanan :P

    OdpowiedzUsuń