Od dłuższego czasu przeglądam Twojego bloga, ale chyba nigdy nie zostawiłam tu jeszcze swojego komentarza. Chciałam tylko napisac, że doceniam to, że do śniadań używasz owoców aktualnie dostępnych, bez chemii, a nie kupujesz hiszpańskich cudaków tylko i wyłączine po to, żeby Twój talerz czy miseczka ładnie prezentowały się na zdjęciach
Zgadzam się z navynut . Dziewczyny używają owoców , które teraz nie są dostępne chyba , że te napchane chemią z Hiszpanii np.truskawki czy maliny . Tutaj zawsze znajdziemy ładny talerz i sezonowe owoce :)
podalabys prosze sklad tych gofrów proteinowych?
OdpowiedzUsuńOd dłuższego czasu przeglądam Twojego bloga, ale chyba nigdy nie zostawiłam tu jeszcze swojego komentarza. Chciałam tylko napisac, że doceniam to, że do śniadań używasz owoców aktualnie dostępnych, bez chemii, a nie kupujesz hiszpańskich cudaków tylko i wyłączine po to, żeby Twój talerz czy miseczka ładnie prezentowały się na zdjęciach
OdpowiedzUsuńPlease,hiszpanskie truskawki mogą byc smaczne, ale trzeba wiedzieć gdzie kupowac. Poza tym są greckie i jeszcze inne.
Usuńhttp://poranneinspiracje.blogspot.com/2014/04/1121.html
http://poranneinspiracje.blogspot.com/2014/04/1122.html
http://poranneinspiracje.blogspot.com/2014/04/1109.html
Coś tak chyba słabo przeglądasz ;)
Piotrek czarny PR uprawia :D
UsuńJeszcze nigdy nie jadłam awokado z masłem orzechowym - trzeba będzie spróbować :)
OdpowiedzUsuńZgadzam się z navynut . Dziewczyny używają owoców , które teraz nie są dostępne chyba , że te napchane chemią z Hiszpanii np.truskawki czy maliny . Tutaj zawsze znajdziemy ładny talerz i sezonowe owoce :)
OdpowiedzUsuńTak tak, a awokado Sylwia zerwała z drzewka pod domem ;)
Usuńa może po prostu dziewczyny mają pomrożone owoce, te polskie? :)
UsuńNie wydaje mi się aby tak idealnie wyglądały mrożone . ; p
UsuńAle spokojnie to nie miało obrażać kogoś tylko tak poprostu dziele się spostrzeżeniem . ;)
świetne gofry z super dodatkami :)
OdpowiedzUsuń