Strony

.1131.

gofry proteinowe z masłem orzechowym, jabłkiem i awokado
protein waffles with peanut butter, apple and avocado

10 komentarzy:

  1. podalabys prosze sklad tych gofrów proteinowych?

    OdpowiedzUsuń
  2. Od dłuższego czasu przeglądam Twojego bloga, ale chyba nigdy nie zostawiłam tu jeszcze swojego komentarza. Chciałam tylko napisac, że doceniam to, że do śniadań używasz owoców aktualnie dostępnych, bez chemii, a nie kupujesz hiszpańskich cudaków tylko i wyłączine po to, żeby Twój talerz czy miseczka ładnie prezentowały się na zdjęciach

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Please,hiszpanskie truskawki mogą byc smaczne, ale trzeba wiedzieć gdzie kupowac. Poza tym są greckie i jeszcze inne.

      http://poranneinspiracje.blogspot.com/2014/04/1121.html
      http://poranneinspiracje.blogspot.com/2014/04/1122.html
      http://poranneinspiracje.blogspot.com/2014/04/1109.html

      Coś tak chyba słabo przeglądasz ;)

      Usuń
  3. Jeszcze nigdy nie jadłam awokado z masłem orzechowym - trzeba będzie spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Zgadzam się z navynut . Dziewczyny używają owoców , które teraz nie są dostępne chyba , że te napchane chemią z Hiszpanii np.truskawki czy maliny . Tutaj zawsze znajdziemy ładny talerz i sezonowe owoce :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak tak, a awokado Sylwia zerwała z drzewka pod domem ;)

      Usuń
    2. a może po prostu dziewczyny mają pomrożone owoce, te polskie? :)

      Usuń
    3. Nie wydaje mi się aby tak idealnie wyglądały mrożone . ; p
      Ale spokojnie to nie miało obrażać kogoś tylko tak poprostu dziele się spostrzeżeniem . ;)

      Usuń
  5. świetne gofry z super dodatkami :)

    OdpowiedzUsuń