60g mąki pszennej pełnoziarnistej, 20g waniliowej sojowej odżywki białkowej, 160ml wody, 1 łyżka nasion chia, 1/3 łyżeczki proszku do pieczenia i pokrojone truskawki - wszystko wymieszałam i smażyłam na patelni lekko wysmarowanej olejem kokosowym.
Wholemeal vanilla protein pancakes with strawberries and date syrup
Ojejku, wyglądają cudownie i przepysznie! Mogłabyś podać przepis, proszę? :)
OdpowiedzUsuńMniam! Świetne Ci wychodzą, mimo tego, że wegańskie!
OdpowiedzUsuńja też bardzo prosiłabym o dodanie przepisu :)
OdpowiedzUsuńmasz ten sam syrop daktylowy co ja, czy u Ciebie też on jest tak super bardzo gęsty? ;)
U Ciebie nawet bez jajka wychodzą pięknie :)
OdpowiedzUsuńKolejna fajna wersja wegańskich placuszków :)
OdpowiedzUsuńrównież się przepisu domagam ;)
OdpowiedzUsuńto smażenie wegańskich placuszków weszło Ci w krew, fantastycznie wychodzą! :)
OdpowiedzUsuńPrzyjemnie wyglądają :)
OdpowiedzUsuńzdecydowanie swietne sniadanie < 3!
OdpowiedzUsuńPyszności!!
OdpowiedzUsuńpodałabyś przepis?
OdpowiedzUsuńdodałam do wpisu :)
Usuńsylwio, podałabyś dzisiejszy jadłospis? bardzo proszę :*
OdpowiedzUsuń- placki jak wyżej
Usuń- 60g razowego makaronu w sosie orzechowym z papryką, brukselką i brokułem
- 1 litr koktajlu (truskawki, mleko sojowe, banan, stevia), kawałek arbuza
- 60g razowego makaronu w sosie orzechowym z papryką, brukselką i brokułem + trochę masła orzechowego wyjedzonego łyżeczką
- 2 kromki chleba z margaryną roślinną, pomidorem, posiekaną cebulą i sałatą
do tego jeszcze pół litra kawy z mlekiem sojowym, pół litra zielonej herbaty, spirulina w kapsułkach i woda