Strony

.1212. wegańskie naleśniki z bananowym nadzieniem z tofu

Pełnoziarniste naleśniki z nadzieniem z tofu (naturalne tofu zmiksowane z bananem, niewielkim dodatkiem mleka sojowego, soku z cytryny i stewią), suszoną żurawiną i brzoskwinią.
Wholemeal crepes with tofu filling (natural tofu blended with banana, lemon juice, soy milk and stevia), dried cranberries and peach.

7 komentarzy:

  1. Dokładnie... Też nie mogłam się przemóc do tofu. Było dla mnie bez smaku... W internecie przeczytałam, żeby polać sokiem z cytryny.. :))

    OdpowiedzUsuń
  2. świetnie wyszły! a nadziane tofu musiały być jeszcze smaczniejsze :) moim zdaniem taka wegańska wersja najlepsza! sama parę razy się o tym przekonałam :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wyglądają świetnie! Aż chciałabym jednego spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Dawno nie jadłam naleśników, trzeba to nadrobić! Gratuluję pierwszego udanego tofu :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Naleśniki z bananem to jedno z moich ulubionych połączeń, szczególnie jeszcze z jakimś słodkim smarowidłem :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Nie jadłam jeszcze nigdy tofu :P

    OdpowiedzUsuń