Strony

.1213.


Chleb ziarnisty z awokado, sokiem z cytryny, pieprzem, kapustą pekińską i pomidorem / masłem orzechowym i bananem. Zielony koktajl: jarmuż, banan, mango, bio super morning, mleko sojowe.
Grain bread with avocado, lemon juice, black pepper, chinese cabbage and tomato / peanut butter and banana. Green smoothie: kale, banana, mango, bio super morning, soy milk. 

18 komentarzy:

  1. czy te bio proszki mają smak alg?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie, raczej przebija się kakao i smak nasion :)

      Usuń
  2. mam ostatnio fazę na chleb z masłem orzechowym i bananem :) znowu :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja porywam tę z masłem orzechowym i bananem! <3

    OdpowiedzUsuń
  4. Właśnie odkryłam Twojego bloga i doczytałam się, że chodzisz na siłownię. Liczysz może makro czy jesz to na co masz ochotę? Jesteś w stanie zaspokoić zapotrzebowanie na białko na diecie wegańskiej?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Liczę makro i jem to na co mam ochotę :D I tak, wbrew powszechniej opinii, dieta wegańska to dieta bardzo bogata w białko, potrzeba tylko trochę wiedzy :)

      Usuń
    2. Dzięki wielkie za odpowiedź :) W takim razie muszę poczytać, bo coraz bardziej interesuje mnie ten temat :) Polecisz mi może jakieś książki/blogi?

      Usuń
  5. Dobry ten jarmuż? Czaję się, ale boję :D

    OdpowiedzUsuń
  6. uwielbiam Twój blog i Twoje podejście do życia, jesteś niezwykle ciepłą i sympatyczna osobą :)
    Mam nadzieje, ze nigdy nie przestaniesz prowadzic bloga :)

    OdpowiedzUsuń
  7. kochana mam pytanie :) czy mąki kukurydziana, gryczana i ryżowa są zdrowe? czy mogę je jeść będąc na diecie? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak, możesz je jeść na diecie :)

      Usuń
    2. dziękuję za odpowiedź, jesteś wspaniała! :) podejrzewam, że mąka owsiana również jest zdrowa.

      Usuń
  8. o i jeszcze jedno pytanie mi się przypomniało :) a co z mąką ziemniaczaną? czy jest zdrowa? mogę ją dodawać np. do domowego kisielu czy do zagęszczania sosów?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. używa się jej niewiele - tak jak mówisz, do zagęszczania, więc z całą pewnością nie zaszkodzi. w końcu to tylko skrobia :) ja jej używam.

      Usuń
  9. super! Zielone koktajle istna bomba witaminowa!

    OdpowiedzUsuń