Strony

.1305.

Domowy chleb czystoziarnisty z wegańskim serem, kiełkami i pomidorem / z masłem orzechowym, dżemem jagodowym i jabłkiem
Homemade grain bread with vegan cheese, radish sprouts and tomato / with peanut butter, blueberry jam and apple

16 komentarzy:

  1. ten chleb posmakował mi od pierwszego kęsa, ale cóż się dziwić, gdy uwielbia się chrupać ziarna i orzechy :)

    OdpowiedzUsuń
  2. nie jadłam jeszcze takiego chlebka, ale w smaku musi być genialny :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pychotka! Bardzo podoba mi się Twój wygląd bloga. Czy to jest gotowy szablon?

    OdpowiedzUsuń
  4. Odpowiedzi
    1. To kupna mieszanka chlebowa :) Wygląda tak: http://4.bp.blogspot.com/-2zVWB4cPuC0/VBV2D70qAjI/AAAAAAAAAXg/XPF5_k9097Q/s1600/P9133969.JPG i jest dostępna w Biedronce.

      Usuń
  5. Zawsze kiedy jestem w Biedronce ten chleb mnie kusi! Muszę w końcu go zrobić :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Polecasz ten chleb?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak, naprawdę dobry i mocno sycący.

      Usuń
  7. o właśnie, ja mam kupioną mieszankę ale jeszcze nie piekłam, warto ?

    OdpowiedzUsuń
  8. Tak zawsze przechodzę obok tej mieszanki na chleb i się zastanawiam czy wziąć, czy nie. Będę musiała się w końcu skusić, bo ten chlebek wygląda świetnie! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Wpałaszowałabym taki chlebek czystoziarnisty. Dostałam kiedyś "próbkę" w piekarni i bardzo mi smakował :)

    OdpowiedzUsuń
  10. ooo widzialam ta mieszanke *.*
    a chlebek swietny;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Jedzenie takiego chleba na śniadanie to jeden z lepszych wyborów jakie możemy dokonać, również polecam!

    OdpowiedzUsuń