Strony

.1313.


Owsianka z płatkami drożdżowymi, jabłkiem, bananem, orzechami, mleczkiem kokosowym i masłem migdałowym
Oatmeal with nutritional yeast, apple, banana, nuts, coconut milk and almond butter

15 komentarzy:

  1. płatki drożdżowe, ciekawa sprawa :) pierwszy raz widzę!

    OdpowiedzUsuń
  2. masło migdałowe uwielbiam! świtanie to wygląda :) tak, że od razu bym się zabrała za taką miseczkę :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Płatki drożdżowe...również nie wiem, co to jest. :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. http://www.fitness-food.pl/624-platki-drozdzowe-drozdze-nieaktywne-250g-ekogram.html
      Na makaronie topią się jak parmezan :D

      Usuń
  4. nie widziałam jeszcze nigdzie płatków drożdżowych, pewnie świetnie działają na cerę :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Coś mi się wydaję, że jak tylko spróbuję masła migdałowego to stanie się moim 'małym' uzależnieniem :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Cudowny artykuł oby więcej takich :) godny polecenia ! :)


    Zapraszam do siebie:) Najlepszy sklep internetowy nie tylko związany ze sportem :) www.twojstyl24.pl.tl

    OdpowiedzUsuń
  7. A ja jestem ciekawa, jak te płatki drożdżowe smakują :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Smak neutralny. Choć jako dodatek do np. makaronu, jest w stanie wydobyć większą głębię smaku sosu :)

      Usuń
    2. O, to zaskoczyłaś mnie, bo spodziewałam się po nich intensywnego "serowego" smaku. No nic - trzeba w końcu kupić i się przekonać :)

      Usuń
  8. Mmmm to musi być przepyszne !

    Zapraszam do mnie na przepis na fit czekoladowe muffinki bez cukru :)

    OdpowiedzUsuń