Składniki: agrest ananas anchois arbuz awokado bakłażan banan batat boczek borówki brokuł brukselka brzoskwinia budyń burak bób cebula chałwa ciecierzyca cukinia cytryna czekolada czereśnie drożdże dynia fasolka figi galaretka granat granola groszek gruszka grzyby herbata imbir indyk jabłko jagody jeżyny kalafior kapary kapusta kapusta pekińska karmel karob kasza jaglana
Boże Narodzenie chleb ciasta desery kluski mięsny obiad rybny obiad pizze sałatka torty wegetariański obiad zupy
kasza kukurydziana kasza manna kasze kawa kisiel kiwi kokos kukurydza kurczak majonez mak makaron maliny mandarynka
marcepan marchewka masłoorzechowe migdały morele musztarda ogórek oliwki orzechy papryka pesto pełnoziarniste pieczarki pomidor por porzeczka rabarbar ryż rzodkiewka sałata ser ser żółty serek homogenizowany soczewica soja suszone owoce szparagi szpinak szynka słonecznik tofu tortilla truskawki twaróg wieprzowina winogrona wiśnie wołowina wątróbka ziemniaki
Mogłabyś w najbliższym czasie napisać, jak gotujesz kaszę jaglaną na mleku?
OdpowiedzUsuńteraz juz wiem ile dawac platkow i otrab do swojej owsianki:) dziekuje
OdpowiedzUsuńserniczki z patelni są przepyszne!
OdpowiedzUsuńWszystko wygląda przepysznie! <3 A dzień bez jabłka to dzień stracony! :D
OdpowiedzUsuńTak- nie pamiętam dnia bez jabłka! Moja ulubiona owsianka to z jabłkiem, rodzynkami, orzechami laskowymi i CYNAMONEM <3
OdpowiedzUsuńZapraszam na nowo powstałego bloga! :)
OdpowiedzUsuńwww.fitnessie.blogspot.com
Super przepisy i wspaniały blog. Na pewno będę wpadać tu częściej ;)
OdpowiedzUsuńZapraszam też do mnie:
http://perfekcjajestwcenie.blogspot.com/