Nigdy nie próbowałam zwykłego masła migdałowego, a co dopiero takiego z czekoladą! Jak widzę takie pyszności, to przestaję lubić swój blender, który orzeszków nie jest w stanie zmiksować. :)
patrze na pierwsze zdjęcie i myślę sobie.. "no nie.. taka połóweczka bułeczki.. przecież to porcja co dla wróbelka" dobrze że było drugie zdjęcie.. ten jogurcik w szklance wygląda przeee apetycznie :) noo teraz mi pasuje.. śniadanie idealne ;)
Przyjemny początek. Kiedy następnym razem będę robić masło migdałowe, na pewno nie zapomnę o tym wspaniałym czekoladowym kolorku i dodam kakao. ;>
OdpowiedzUsuńNigdy nie próbowałam zwykłego masła migdałowego, a co dopiero takiego z czekoladą! Jak widzę takie pyszności, to przestaję lubić swój blender, który orzeszków nie jest w stanie zmiksować. :)
OdpowiedzUsuńPyszności :) Ten jogurt z granolą do mnie krzyczy!
OdpowiedzUsuńPo prostu jesteś świetna :D
OdpowiedzUsuńTo masło wygląda bosko!!
OdpowiedzUsuńCudne śniadanko. ;) Aż miło popatrzeć ;D
masło robisz sama czy kupujesz?
OdpowiedzUsuńmmm, boskie, dyniowa granola brzmi obłędnie
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
Monika
www.bentopopolsku.blogspot.com
monami: Zrobiłam sama. Migdały, mikser, kakao i trochę syropu do smaku :)
OdpowiedzUsuńpatrze na pierwsze zdjęcie i myślę sobie.. "no nie.. taka połóweczka bułeczki.. przecież to porcja co dla wróbelka" dobrze że było drugie zdjęcie.. ten jogurcik w szklance wygląda przeee apetycznie :) noo teraz mi pasuje.. śniadanie idealne ;)
OdpowiedzUsuńjezu, jak patrze na tego tosta, to ślinię klawiaturęxD...;P
OdpowiedzUsuńPoproszę przepis o na granolę:-)
OdpowiedzUsuńTo masło jest świetne .. Bardzo chciałabym takiego spróbować! Uwielbiam Twoje śniadania :)
OdpowiedzUsuńDyniowa granola? :) Musi być pyszna! A co do tosta. To prostu do zrobienia jak nie wiem, a wrażenia smakowe nie do opisania ;)
OdpowiedzUsuńPrzepis pojawi się już niedługo. Na 100% po weekendzie, więc uzbrójcie się w cierpliwość :)
OdpowiedzUsuń