Strony

.216.

 jogurt z dyniową granolą, granatem i bananem, tost z czekoladowym masłem migdałowym, kawa ricore
yogurt with pumpkin granola, pomegranate and banana, toast with chocolate almond butter, chicory coffee


Pumpkin granola recipe: makaronirodzynka

14 komentarzy:

  1. Przyjemny początek. Kiedy następnym razem będę robić masło migdałowe, na pewno nie zapomnę o tym wspaniałym czekoladowym kolorku i dodam kakao. ;>

    OdpowiedzUsuń
  2. Nigdy nie próbowałam zwykłego masła migdałowego, a co dopiero takiego z czekoladą! Jak widzę takie pyszności, to przestaję lubić swój blender, który orzeszków nie jest w stanie zmiksować. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pyszności :) Ten jogurt z granolą do mnie krzyczy!

    OdpowiedzUsuń
  4. To masło wygląda bosko!!
    Cudne śniadanko. ;) Aż miło popatrzeć ;D

    OdpowiedzUsuń
  5. masło robisz sama czy kupujesz?

    OdpowiedzUsuń
  6. mmm, boskie, dyniowa granola brzmi obłędnie

    Pozdrawiam
    Monika
    www.bentopopolsku.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  7. monami: Zrobiłam sama. Migdały, mikser, kakao i trochę syropu do smaku :)

    OdpowiedzUsuń
  8. patrze na pierwsze zdjęcie i myślę sobie.. "no nie.. taka połóweczka bułeczki.. przecież to porcja co dla wróbelka" dobrze że było drugie zdjęcie.. ten jogurcik w szklance wygląda przeee apetycznie :) noo teraz mi pasuje.. śniadanie idealne ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. jezu, jak patrze na tego tosta, to ślinię klawiaturęxD...;P

    OdpowiedzUsuń
  10. Poproszę przepis o na granolę:-)

    OdpowiedzUsuń
  11. To masło jest świetne .. Bardzo chciałabym takiego spróbować! Uwielbiam Twoje śniadania :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Dyniowa granola? :) Musi być pyszna! A co do tosta. To prostu do zrobienia jak nie wiem, a wrażenia smakowe nie do opisania ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. Przepis pojawi się już niedługo. Na 100% po weekendzie, więc uzbrójcie się w cierpliwość :)

    OdpowiedzUsuń