Strony

.233.

polenta z mlekiem sojowym, miodem, przyprawą do dyni, masłem orzechowym, owocami z kompotu i suszonymi śliwkami
polenta with soy milk, honey, pumpkin pie spice, peanut butter, fruit compote and prunes


Pumpkin pie spice recipe: makaronirodzynka

16 komentarzy:

  1. jeszcze nigdy polenty nie jadłam x3.

    OdpowiedzUsuń
  2. Polenta jest pyszna. Świetne dodatki! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Przyznam się, że nie wiedziałam co to jest polenta, musiałam sprawdzić na wikipedii :-). Jak to smakuje?

    OdpowiedzUsuń
  4. Amy - ja też ; ))

    Slyvvia - i jak, smakowała Ci? Z takimi dodatkami to na pewno ; )

    Tak w ogóle to zaglądam tu od ok. miesiąca, ale nigdy jakoś nie miałam okazji napisać ;) Masz naprawdę świetnego bloga i jest on moim ulubionym z kategorii "śniadaniowych".. Tak trzymaj ;)
    Pozdrawiam i życzę Ci miłego dnia ; )

    OdpowiedzUsuń
  5. Bardzo mi smakowała, z pewnością będę do niej wracać :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Trzeba by było raz spróbować ;P Wygląda ciekawie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Bardzo jestem ciekawa tej propozycji, bo nigdy nie jadłam polenty!

    OdpowiedzUsuń
  8. Polenta jest mniam. ;) Chociaż u Ciebie wygląda jakoś inaczej. Tak... gruboziarniście.

    OdpowiedzUsuń
  9. Uwielbiam polentę na słodko. Bardzo fajne dodatki :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Co to jest polenta? :)Nigdy się nie spotkałam nawet z tą nazwą;]

    OdpowiedzUsuń
  11. a ja już kilka razy jadłam i też mi smakowała. ale nie próbwałam z owocami z kompotu :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Pysznie! Ja polentę lubię, na słodko też. Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  13. Pysznie!;D
    I zapraszam na nowego bloga śniadaniowego: www.chocolattemorning.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń