polenta z mlekiem sojowym, miodem, przyprawą do dyni, masłem orzechowym, owocami z kompotu i suszonymi śliwkami
polenta with soy milk, honey, pumpkin pie spice, peanut butter, fruit compote and prunes
Pumpkin pie spice recipe: makaronirodzynka
jeszcze nigdy polenty nie jadłam x3.
OdpowiedzUsuńJa dzisiaj pierwszy raz ;)
OdpowiedzUsuńPolenta jest pyszna. Świetne dodatki! :)
OdpowiedzUsuńPrzyznam się, że nie wiedziałam co to jest polenta, musiałam sprawdzić na wikipedii :-). Jak to smakuje?
OdpowiedzUsuńAmy - ja też ; ))
OdpowiedzUsuńSlyvvia - i jak, smakowała Ci? Z takimi dodatkami to na pewno ; )
Tak w ogóle to zaglądam tu od ok. miesiąca, ale nigdy jakoś nie miałam okazji napisać ;) Masz naprawdę świetnego bloga i jest on moim ulubionym z kategorii "śniadaniowych".. Tak trzymaj ;)
Pozdrawiam i życzę Ci miłego dnia ; )
Bardzo mi smakowała, z pewnością będę do niej wracać :)
OdpowiedzUsuńTrzeba by było raz spróbować ;P Wygląda ciekawie :)
OdpowiedzUsuńmagiczne połączenie smaków.
OdpowiedzUsuńYummy & Tasty
Bardzo jestem ciekawa tej propozycji, bo nigdy nie jadłam polenty!
OdpowiedzUsuńPolenta jest mniam. ;) Chociaż u Ciebie wygląda jakoś inaczej. Tak... gruboziarniście.
OdpowiedzUsuńUwielbiam polentę na słodko. Bardzo fajne dodatki :)
OdpowiedzUsuńCo to jest polenta? :)Nigdy się nie spotkałam nawet z tą nazwą;]
OdpowiedzUsuńa ja już kilka razy jadłam i też mi smakowała. ale nie próbwałam z owocami z kompotu :)
OdpowiedzUsuńBe be: kaszka kukurydziana :)
OdpowiedzUsuńPysznie! Ja polentę lubię, na słodko też. Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńPysznie!;D
OdpowiedzUsuńI zapraszam na nowego bloga śniadaniowego: www.chocolattemorning.blogspot.com