Strony

.248.


owsianka z mlekiem sojowym, bananem, jagodami, cynamonem i dyniową granolą
oat porridge with soy milk, banana, blueberries, cinnamon and pumpkin granola


Pumpkin granola recipe: makaronirodzynka

24 komentarze:

  1. Nawet o świcie sięgnęłabym po takie śniadanie.. Aż chce się wstać!

    OdpowiedzUsuń
  2. Smak jagód w niemal połowie listopada - bezcenny! ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. szkoda że nie zamroziłam jagód w tym roku. tęsknię za tym smakiem.
    mam jeszcze pytanie odnośnie masła kokosowego. dosładzasz je? jeśli tak to czym i ile? ;>

    OdpowiedzUsuń
  4. Az mi sie zachcialo zjesc kolejne sniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Owsianka do mnie wraca i na jakis czas znowu mnie opuszcza, przejedzona.
    Popatrzyłam na foto i myślę, że to moment n ajej powrót :)

    U mnie na śniadanie melona pół, miodowego.

    OdpowiedzUsuń
  6. http://sia-ska.blogspot.com/
    spodobało mi się to co robisz :P

    OdpowiedzUsuń
  7. Dla takiego śniadania warto być na nogach nawet o 6:42 :) Granola własna czy kupna? Dyniowa brzmi bardzo prozrodowotnie. Lecę na takie rzeczy ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Momo: Nie dosładzałam, dałam kilka kropel ekstraktu waniliowego.
    Fawn: Domowa, teraz dodałam link, jest wyżej, pod zdjęciem :)

    OdpowiedzUsuń
  9. mm borówki, również żałuję, że nie zamroziłam żadnych ''letnich'' owoców :c a śniadanko jak najbardziej smakowite :)

    OdpowiedzUsuń
  10. pycha!;D
    od czego to zależy,że czasami Twoje owsianki są jakby takie 'większe i gładkie' a czasami takie 'zbite'? np. jak ta, a inne wychodzą większe?
    nie wiem czy mnie zrozumiałaś;p

    OdpowiedzUsuń
  11. Od tego czy na 1/2 szkl. płatków dam 1 szkl. mleka (jak dzisiaj) czy 1,5 szkl. oraz tego, czy daję owoce podczas gotowania czy na końcu ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. wpadlam na Twojego bloga przypadkiem i jestem zachwycona!

    OdpowiedzUsuń
  13. hym... dajesz czasami 1,5 szklanki mleka? a wszędzie jak pisało czytałam,że 3/4 szklanki mleka i 3/4 szkl. wody;D

    OdpowiedzUsuń
  14. Chyba muszę dorwać się do swoich zapasów jagód:)

    OdpowiedzUsuń
  15. Anonimowy: Czepiasz się szczegółów ;) Nigdy jeszcze nie dawałam 1,5 szkl. mleka tylko 1,5 szkl. płynu, ogólnie. Pytałaś od czego zależy konsystencja i to na to pytanie Ci odpowiedziałam :)

    OdpowiedzUsuń
  16. delicious:) I want blueberries

    OdpowiedzUsuń
  17. Jagody? Żartujesz sobie?! Dziewczyno, kocham takie owsianki! ;)

    OdpowiedzUsuń
  18. Zaraz Ci ukradnę te jagódki! :D

    OdpowiedzUsuń
  19. Pyszna mieszanka:-)na pewno by mi smakowała :-)

    OdpowiedzUsuń
  20. Hej, mam do Ciebie pytanie: widzę, że również masz na blogu reklamy z Google. Ja niedawno założyłam konto w tej usłudze, ale reklamy się nie wyświetlają. Jak to ustawiałaś, mogłabyś pokierować? :)

    OdpowiedzUsuń
  21. Najpierw twoje konto musi być zaakceptowane przed google. Bodajże jest tam jakiś limit odwiedzin. Później przechodzi się przez kartę zarobki i ustawia gdzie, jakie i ile chcesz mieć reklam :)

    OdpowiedzUsuń
  22. Aha, dziękuję bardzo za wyjaśnienie. :)

    OdpowiedzUsuń
  23. pysznie się prezentuje. muszę się zaczaić na dyniową granolę :)

    OdpowiedzUsuń