szkoda że nie zamroziłam jagód w tym roku. tęsknię za tym smakiem. mam jeszcze pytanie odnośnie masła kokosowego. dosładzasz je? jeśli tak to czym i ile? ;>
pycha!;D od czego to zależy,że czasami Twoje owsianki są jakby takie 'większe i gładkie' a czasami takie 'zbite'? np. jak ta, a inne wychodzą większe? nie wiem czy mnie zrozumiałaś;p
Anonimowy: Czepiasz się szczegółów ;) Nigdy jeszcze nie dawałam 1,5 szkl. mleka tylko 1,5 szkl. płynu, ogólnie. Pytałaś od czego zależy konsystencja i to na to pytanie Ci odpowiedziałam :)
Hej, mam do Ciebie pytanie: widzę, że również masz na blogu reklamy z Google. Ja niedawno założyłam konto w tej usłudze, ale reklamy się nie wyświetlają. Jak to ustawiałaś, mogłabyś pokierować? :)
Najpierw twoje konto musi być zaakceptowane przed google. Bodajże jest tam jakiś limit odwiedzin. Później przechodzi się przez kartę zarobki i ustawia gdzie, jakie i ile chcesz mieć reklam :)
Nawet o świcie sięgnęłabym po takie śniadanie.. Aż chce się wstać!
OdpowiedzUsuńSmak jagód w niemal połowie listopada - bezcenny! ;)
OdpowiedzUsuńszkoda że nie zamroziłam jagód w tym roku. tęsknię za tym smakiem.
OdpowiedzUsuńmam jeszcze pytanie odnośnie masła kokosowego. dosładzasz je? jeśli tak to czym i ile? ;>
Az mi sie zachcialo zjesc kolejne sniadanie :)
OdpowiedzUsuńOwsianka do mnie wraca i na jakis czas znowu mnie opuszcza, przejedzona.
OdpowiedzUsuńPopatrzyłam na foto i myślę, że to moment n ajej powrót :)
U mnie na śniadanie melona pół, miodowego.
http://sia-ska.blogspot.com/
OdpowiedzUsuńspodobało mi się to co robisz :P
Dla takiego śniadania warto być na nogach nawet o 6:42 :) Granola własna czy kupna? Dyniowa brzmi bardzo prozrodowotnie. Lecę na takie rzeczy ;)
OdpowiedzUsuńMomo: Nie dosładzałam, dałam kilka kropel ekstraktu waniliowego.
OdpowiedzUsuńFawn: Domowa, teraz dodałam link, jest wyżej, pod zdjęciem :)
mm borówki, również żałuję, że nie zamroziłam żadnych ''letnich'' owoców :c a śniadanko jak najbardziej smakowite :)
OdpowiedzUsuńpycha!;D
OdpowiedzUsuńod czego to zależy,że czasami Twoje owsianki są jakby takie 'większe i gładkie' a czasami takie 'zbite'? np. jak ta, a inne wychodzą większe?
nie wiem czy mnie zrozumiałaś;p
Od tego czy na 1/2 szkl. płatków dam 1 szkl. mleka (jak dzisiaj) czy 1,5 szkl. oraz tego, czy daję owoce podczas gotowania czy na końcu ;)
OdpowiedzUsuńwpadlam na Twojego bloga przypadkiem i jestem zachwycona!
OdpowiedzUsuńhym... dajesz czasami 1,5 szklanki mleka? a wszędzie jak pisało czytałam,że 3/4 szklanki mleka i 3/4 szkl. wody;D
OdpowiedzUsuńChyba muszę dorwać się do swoich zapasów jagód:)
OdpowiedzUsuńAnonimowy: Czepiasz się szczegółów ;) Nigdy jeszcze nie dawałam 1,5 szkl. mleka tylko 1,5 szkl. płynu, ogólnie. Pytałaś od czego zależy konsystencja i to na to pytanie Ci odpowiedziałam :)
OdpowiedzUsuńdelicious:) I want blueberries
OdpowiedzUsuńJagody? Żartujesz sobie?! Dziewczyno, kocham takie owsianki! ;)
OdpowiedzUsuńZaraz Ci ukradnę te jagódki! :D
OdpowiedzUsuńPyszna mieszanka:-)na pewno by mi smakowała :-)
OdpowiedzUsuńHej, mam do Ciebie pytanie: widzę, że również masz na blogu reklamy z Google. Ja niedawno założyłam konto w tej usłudze, ale reklamy się nie wyświetlają. Jak to ustawiałaś, mogłabyś pokierować? :)
OdpowiedzUsuńNajpierw twoje konto musi być zaakceptowane przed google. Bodajże jest tam jakiś limit odwiedzin. Później przechodzi się przez kartę zarobki i ustawia gdzie, jakie i ile chcesz mieć reklam :)
OdpowiedzUsuńMm dyniowa granola i borówki :)
OdpowiedzUsuńAha, dziękuję bardzo za wyjaśnienie. :)
OdpowiedzUsuńpysznie się prezentuje. muszę się zaczaić na dyniową granolę :)
OdpowiedzUsuń