Strony

.255.

owsianka z mlekiem sojowym, jabłkami, rodzynkami i orzechami włoskimi
oat porridge with soy milk, apples, raisins and walnuts

14 komentarzy:

  1. Świetna owsianka na rozpoczęcie tygodnia. Dawno nie jadłam orzechów włoskich...

    OdpowiedzUsuń
  2. właśnie zjadłam niemal identyczną :) przepyszne śniadanko!

    OdpowiedzUsuń
  3. Owsianka z jesiennymi smakami. Miłego tygodnia!

    OdpowiedzUsuń
  4. Owsianka jak zwykle wygląda pysznie, a sądząc po składnikach tak też smakuje :)

    OdpowiedzUsuń
  5. klasyka :) pyszna klasyka :)

    OdpowiedzUsuń
  6. prostota najlepsza :)
    wydaje mi się, czy zrobiłaś zdjęcie z lampą błyskową? ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Jesienne smakołyki idealnie pasują do owsianki :)

    OdpowiedzUsuń
  8. @ slyvvia: to odmiana na Twoim blogu, ale co zrobić, kiedy o tej godzinie jest ciemno jak pod kołdrą? ;)
    Fakt jednak, że fajnie wychodzą Ci zdjęcia z lampą. Ja chyba nie mam do nich ręki (albo nie miałam dobrego aparatu, bo próbowałam zanim dostałam lustrzankę).

    OdpowiedzUsuń
  9. Standard, ale pyszny standard :)

    OdpowiedzUsuń
  10. taka smakowita owsianka na poaczatek dnia jest super:)

    OdpowiedzUsuń
  11. Prawie jak jeden z moich ulubionych i najczęściej powtarzanych zestawów (obok tej z bananem i masłem orzechowym)- tylko że ja używam jednak zazwyczaj mleka krowiego no i cynamon sypię :)

    OdpowiedzUsuń