Strony

.450.

Owsianka z mlekiem sojowym, jabłkami, domowymi powidłami śliwkowymi i masłem orzechowym crunchy.
Oatmeal with soy milk, apples, homemade plum jam and crunchy peanut butter.

12 komentarzy:

  1. Nigdy nie jadłam owsianki z powidłami, ale jak jest na mleku sojowym z jabłkiem i masłem orzechowym, to biorę na ślepo :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Z jabłkiem i masłem orzechowym to już dla mnie klasyczna, chociaż częściej do owsianki jabłkowej dodaję cynamon, rodzynki i orzechy włoskie :) A powideł nie lubię, bo za słodkie (wiem, dziwne)
    Śliczna miseczka :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Owsianka z powidłami jeszcze przede mną i to z pewnością w najbliższym czasie, muszę uzupełniać smakowe braki ;D Wygląda na prawdę cudownie. Szczególnie ciekawi mnie połączenie powideł z masłem orzechowym, jak smakowało ? :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Polecam. Z plackami też się to połączenie świetnie sprawdza :)

      Usuń
    2. Ok, to z pewnością wypróbuję :D

      Usuń
  4. Wygląda bardzo dobrze, co prawda wprowadziłabym dwie zmiany (gruszka zamiast jabłka oraz inny smak powideł), ale podoba mi się ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. uwielbiam domowe powidla sliwkowe. Gdy bylam mlodsza mama robila takie w domu ale wybrzydzalam ze kawalki skorki w srodku i przestala. No coz, babcia robi ale dla mnie jakos nie starcza ;<

    OdpowiedzUsuń
  6. Aj, uwielbiam owsianki! Najlepsze śniadanie jakie może być ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Maseło*_*

    foodandgirls.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  8. U mnie dzisiaj było podobnie:). Pokochałam ostatnio owsianki z jabłkami;)

    OdpowiedzUsuń
  9. z masełkiem i jabuszkami <3 jak ja dawno go nie jadłam, stoi grzecznie w szafce i na mnie czeka! muszę się nim dobrze zaopiekować ;)

    OdpowiedzUsuń