Strony

.761.

owsianka z jabłkami, cynamonem, masłem orzechowym, dżemem i orzechami włoskimi
oatmeal with apples, cinnamon, peanut butter, jam and walnuts

36 komentarzy:

  1. miseczka wypełniona po brzegi samymi dobrociami! jaki to smak dżemu? po wyglądzie wnioskuję, że wiśniowy :) no i ta pyszna kawa! połączenie na 6 :))

    miłego dnia :*

    OdpowiedzUsuń
  2. matko ale to piekne! co do kawy, to ricore? czy normalna? bo jakoś tak podejrzanie wygląda :D

    no właśnie, miłego dnia! Może chociaż Ty zaczarujesz tą wiosnę, hm?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Pijesz z wodą i mlekiem sojowym? czy samo mleko? Może głupie pytanie, ale ja mam tendencję do zalewania samym mlekem ;))

      I jeszcze jedno: pijesz tylko mleko sojowe czy zwykłe też?

      Usuń
    2. Do kawy zawsze daję zwykłe. Woda + mleko stanowiące jakieś 1/4-1/5 kubka.

      Usuń
    3. Dziękuję za odpowiedź ;)

      Usuń
  3. Ohh...Jem ją oczami! Szkoda, że tylko oczami :(

    OdpowiedzUsuń
  4. jejku, wygląda tak przepysznie!

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja też uwielbiam śniadania :) Chyba się uzależnię od tego bloga ...

    OdpowiedzUsuń
  6. Jak zwykle nastepna pyszna owsianka :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ale gęsta! I te dodatki... Ideał owsiankowy!

    OdpowiedzUsuń
  8. piękna góra owsianki. mógłby mi ktoś taką gotować

    OdpowiedzUsuń
  9. jaka gęsta *.*
    idealna!

    OdpowiedzUsuń
  10. Jaka piekna podstawka!!!! <3

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Miałam to samo pisać! :D Mam metalowe puszki w ten wzór, podkładka pasowalaby mi idealnie ;) Sylwia, skąd masz?:>

      Usuń
    2. Dostałam od kuzynki z Niemiec :)

      Usuń
  11. Mniam :) Jak już zostało powiedziane idealna owsianka :D

    OdpowiedzUsuń
  12. Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.

    OdpowiedzUsuń
  13. Nie wiem jak to robisz, ale Twoje owsianki są tak piękne, że aż żal je zjadać : D

    OdpowiedzUsuń
  14. Chciałam Ci napisać maila, ale nie ma go na stronie (w zakładce "kontakt" jest link do onetu), więc zapytam tutaj- biegniesz w Krakowie za 3 tygodnie? Jeśli przyjeżdżasz wcześniej masz ochotę na wspólne śniadanie przed maratonem :D Słyszałaś może o akcji 42doszczesia.pl ???
    Poz tym owsianka wygląda przepysznie. :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. sylwiafojcik@onet.pl
      Nie wiem czy pobiegnę, bo noga nie jest jeszcze w pełni sił, ale na pewno przyjadę, chociażby kibicować. Byłoby miło. Jeśli masz, to byłabym wdzięczna, gdybyś odezwała się do mnie na fb. Łatwiej tam nawiązać kontakt i dokładnie umówić :)

      Usuń
  15. to jest niemożliwe , twoje owsianki zawsze tak bosko wyglądają !! jak ty to robisz ? cudowna jest ! *-* taka gęsta ... <3
    naprawdę wszystko według tego przepisu, który kiedyś podałaś na makaronie i rodzynce ? jak tak to muszę wypróbować , bo zachwycasz mnie wygladem tych owsianek ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. http://poranneinspiracje.blogspot.com/p/przepisy.html

      Usuń
  16. jak ja tęsknię za owsianką :( a już długo nie jadłam, bo mama nie może znaleźć błyskawicznej w żadnym sklepie

    OdpowiedzUsuń
  17. ugotuję Ci taką za tydzień :D
    i weźmiemy do pociągu

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Chcę twoją owsiankę, kocham twoje owsianki! :D

      Po ostatnio jedzonej w pociągu mannie z jabłkami, jestem w stanie jeść przy ludziach wszystko. Ach, jaki piękny cynamonowy zapach roznosił się w przedziale - wredna ja ;)

      Usuń
    2. Do kubka termicznego. Polecam. Będzie cieplutka <3

      Usuń
    3. pewnie, że bierzemy :D

      Usuń
  18. Jak dla mnie dodatki idealne :) I ta podstawka jaka piękna! :)

    OdpowiedzUsuń
  19. Wysłałam Ci emaila:)

    OdpowiedzUsuń
  20. Super podstawka !pięknie prezentuje się na zdjęciu :)

    OdpowiedzUsuń
  21. ile wynosi dzienne zapotrzebowanie na białko dla nastolatki (15-16 lat)? od zjedzenia za dużej ilości białka można utyć?

    OdpowiedzUsuń
  22. moje owsianki zawsze sa takie hmm no same platki a twoje takie geste i duzo jej ja dodaje lyzeczke tahini wtedy robi sie troche taka jak twoja na zdjeciu :) ale i tak zazdroszcze wyglada napewno bardziej smakowicie

    OdpowiedzUsuń