Strony

.810.

kasza jaglana z bananem, słonecznikiem i arbuzem
millet with banana, sunflower seeds and watermelon

27 komentarzy:

  1. Ale cudownie wyglada, na poczatku myslalam ze to torcik *.*

    OdpowiedzUsuń
  2. lubię jaglankę, a z takimi dodatkami to już wogóle :D

    OdpowiedzUsuń
  3. haha, u mnie też dziś babeczka jaglana :)
    Arbuz? kojarzy mi się tylko i wyłącznie z upalnym latem! a za oknem... :(

    OdpowiedzUsuń
  4. Piękna babaeczka z kaszy ;).

    OdpowiedzUsuń
  5. O, zjadłabym arbuza. I te konwalie w tle..

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. W sumie zabrzmiało to, jakbym konwalie też zjadła :D

      Usuń
    2. My zjemy wszystko :p

      Usuń
    3. I wazonik:D

      Ja bym się kawki napiła, ale zaraz chyba sobie po prostu zrobię:p
      Piramidki arbuzowe rząąąądzzoooooooom:D

      Usuń
  6. podoba mi się taki zestaw:) a arbuz to już całkiem letnie smaki, szkoda, że się tak zimno zrobiło :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Kolejna babeczka z jaglanki na jaką natknęłam się dzisiaj w blogosferze. Cudownie Ci wyszła, a z dodatkiem banana nie wątpię, że świetnie smakowała. :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Ale się prezentuje! :D
    Zjadłabym arbuza, konwalie może niezupełnie ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Skąd taki czerwony arbuz? :> Dobre już?
    Świetna ta kasza, podoba mi się przepis, tak mało składników a tak smakowicie się prezentuje :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Arbuz? Jeśli ma 'arbuzowy' smak, to też bym chętnie zjadła :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Wygląda dokładnie jak babeczka :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Mam pytani, czy jak gotujesz kaszę jaglaną tylko 15 min nie jest ona twarda? Ja zawsze gotuje min 20 i nigdy nie jest do końca miękka....

    OdpowiedzUsuń
  13. nie ma to jak jaglanka na słodko - pychotka !! do tego z banankiem <3
    zawsze robiłam z 3 łyżek ,ale tym razem chyba będę robić więcej co się równa dłuższą chwilą przyjemności ;p

    OdpowiedzUsuń
  14. Sylwio czy mogłabyś podać kilka propozycji jakiś pobiegowych posiłków wieczorem, tzn. pobiegowych kolacji :)? Kiedy biegam ok. 18

    OdpowiedzUsuń
  15. Jadłam podobne śniadanie dzisiaj. Tylko u mnie z migdałami zamiast słonecznika i ricottą. :)
    Pięknie podane!

    OdpowiedzUsuń
  16. Lubię to w gotowaniu kaszy jaglanej rano, że można ją wstawić na gaz i wrócić jeszcze na 15 min do łóżka :D

    OdpowiedzUsuń
  17. fajne połączenie, musi być smaczne:)

    OdpowiedzUsuń
  18. U mnie gotowanie kaszy jaglanej wygląda tak, że po włączeniu jej na gaz, po 15 minutach zapominam w ogóle, że coś przygotowuję :D Tak więc ją zostawiam tylko na luźniejsze poranki :D

    OdpowiedzUsuń
  19. co za kochana górka kaszki :)))

    OdpowiedzUsuń
  20. kiedy ja się w końcu zbiorę i kupię te jaglankę.. i czemu w supermarketach ma ona taką cenę D:

    OdpowiedzUsuń