Osobiście wolę klonowy, ale ostatnio nigdzie nie mogę go dostać. Z agawy ma mniej specyficzny smak (trochę jak syrop z cukru), więc z pewnością posmakuje każdemu, w przeciwieństwie do tego z klonu.
ten z agawy można określic jako neutralny - po prostu słodki :D a przepis na gofry sobie zapiszę, bo już od dawna zastanawiam się nad smakiem tych owsianych :3
Zarówno z agawy jak i klonowy widziałam w Rossmannie w cenie ok. 20 zł. Bardzo jestem ciekawa jak smakuje z agawy (klonowy kocham, tylko szkoda, że tak dużo kosztuje...). Pewnie świetnie się sprawdza jako zamiennik miodu (który btw. również uwielbiam :D)
moje ostatnie owsiane gofry nie chciały się rozstać z gofrownicą...przykleiły się, kompletnie. jednak zapisałam sobie Twój przepis i spróbuję ponownie! :)
Jasne, że dobre, ale nie każdy potrafi patrzeć TYLKO na smak. A wydaje mi się, że to zwykła, ludzka ciekawość i niejedna osoba ucieszyłaby się z wprowadzenia tego ;)
Miło popatrzeć na takie gofry, a zarazem aż smutno, że nie mogę takich zjeść :(
OdpowiedzUsuńpycha!
Czy syrop z agawy jest dobry ? Podobny do klonowego ?:)zastanawiam sie nad kupnem.
OdpowiedzUsuńAle man chec na goferki :D
Osobiście wolę klonowy, ale ostatnio nigdzie nie mogę go dostać. Z agawy ma mniej specyficzny smak (trochę jak syrop z cukru), więc z pewnością posmakuje każdemu, w przeciwieństwie do tego z klonu.
Usuńten z agawy można określic jako neutralny - po prostu słodki :D
Usuńa przepis na gofry sobie zapiszę, bo już od dawna zastanawiam się nad smakiem tych owsianych :3
Serio nie możesz dostać klonowego? U mnie go do bólu, a właśnie z agawy nie mogę znaleźć. :P
UsuńMiałam o to samo pytać :D
UsuńJednak nadal poszukuję syropu klonowego w dobrej cenie.
Świetne gofry! Nie wiem czy jutro nie zrobię sobie ich na śniadanie :)
Zarówno z agawy jak i klonowy widziałam w Rossmannie w cenie ok. 20 zł. Bardzo jestem ciekawa jak smakuje z agawy (klonowy kocham, tylko szkoda, że tak dużo kosztuje...). Pewnie świetnie się sprawdza jako zamiennik miodu (który btw. również uwielbiam :D)
UsuńNajtańszy klonowy widziałam w Carrefourze - jakoś 17 zł za butelkę.
UsuńChyba dziś kupię gofrownicę i również zacznę gofrową manię <3
OdpowiedzUsuńAle owocowo!
OdpowiedzUsuńRobiłam te lub podobne gofry z Makaron i Rodzynka i muszę powiedziec, że są to najlepsze gofry, jakie jadłam EVER!
moje ostatnie owsiane gofry nie chciały się rozstać z gofrownicą...przykleiły się, kompletnie. jednak zapisałam sobie Twój przepis i spróbuję ponownie! :)
OdpowiedzUsuńPłatki owsiane i banan... W GOFRACH... to nie może się NIE udać! Porywam przepis i z pewnością spróbuję ;)
OdpowiedzUsuńmmm owsiane gofry muszą smakować jeszcze lepiej niż tylko te z mąki *-* ! pysznie je podałaś ;D
OdpowiedzUsuńszykuję się na gofrownicę i chyba się w końcu skuszę... bo takie gofry... kuszą właśnie :)
OdpowiedzUsuń...a można margarynę zastąpić masłem śmietankowym?
Tak, można :)
UsuńDawno nie jadłam gofrów. Już wiem co zjem jutro na śniadanie :D
OdpowiedzUsuńZjadłabym takie :)
OdpowiedzUsuńgofry, gofry, muszę w końcu zrobić swoje! :)
OdpowiedzUsuńchyba nie umiem sobie wyobrazić lepszego śniadanka :)
OdpowiedzUsuńJakim sposobem uzyskujesz że zdjęcia Twoje wydają się lekko przymglone a w innych miejscch rozjaśnione ? Super to wyglada:)
OdpowiedzUsuńDzięki :) Obiektyw z regulacją rozmycia tła - 50mm/1,8f + filtr polaryzacyjny i drobne rozjaśnienie na komputerze :)
UsuńTwoje gofry zawsze kuszą! :) Pyszne dodatki. Muszę zrobić owsiane!
OdpowiedzUsuńPyszne gofry, a z takimi dodatkami to już w ogóle :)
OdpowiedzUsuńJest szansa na to, żebyś do przepisów podawała szacowaną wartość energetyczną? :)
OdpowiedzUsuńHmmmm, można to przecież bardzo szybko zrobić samemu. Zobaczę.
UsuńA po jaką cholerę? Ważne, że dobre!
UsuńJasne, że dobre, ale nie każdy potrafi patrzeć TYLKO na smak. A wydaje mi się, że to zwykła, ludzka ciekawość i niejedna osoba ucieszyłaby się z wprowadzenia tego ;)
UsuńWidzę, że uwielbiasz te gofry xD Jadłam, rzeczywiście są bardzo dobre i baaardzo sycące, pozdrawiam :)))
OdpowiedzUsuń