Strony

.942. drożdżowe naleśniki w dwóch smakach

drożdżowe naleśniki: brownie z powidłami śliwkowymi, zwykły z serkiem homogenizowanym i bananem
yeast crepes: brownie with plum jam, plain with cream cheese and banana

Po wieczornym, po-kolacyjnym, ponad dziesięciokilometrowym spacerze, rano musi być coś niezwykłego i sycącego. Te naleśniki nie zawiodą nikogo. Nie bójcie się drożdży: nie trzeba czekać, a naleśniki wychodzą naprawdę świetne i puchate.

26 komentarzy:

  1. o tak, drożdżowe naleśniki, to jest to;))

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie no, zachwyciłam się :) Nigdy nie jadłam drożdżowych naleśników i chyba te będą pierwszymi! Nie będę zwlekać.

    OdpowiedzUsuń
  3. no i jest coś niezwykłego!! drożdżowe naleśniki *-* koniecznie muszę wypróbować ;D i świetne smaki tym samym :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Muszę ich w końcu spróbować. Wyglądają cudownie:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Chyba nigdy nie jadłam drożdżowych naleśników.. Ten brownie najlepszy! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Drożdżowe czy zwykłe na proszku czy sodzie -uwielbiam naleśniki ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Biało-czarne :) Naleśniki w niedziele to najlepszy sposób na jej rozpoczęcie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Pomyśl wykorzystam, bo zapowiada sie pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Wyglądają świetnie! :)
    Uwielbiam takie połączenia.

    OdpowiedzUsuń
  10. Da radę z suszonymi drożdżami ? :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Hm . . . drożdżowe? Wypróbuję jutro, właśnie kupiłam masło migdałowe, będzie jak znalazł :)

    OdpowiedzUsuń
  12. ostatnio, kiedy to w końcu coś mi się udało, "fobia" na drożdże mi minęła także czas wypróbować takich naleśników! :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Drożdżowe *.* Koniecznie muszę zrobić! Ale bym zjadła!
    Lubię takie spacery..:)

    OdpowiedzUsuń
  14. Brownie ze słiwkami mmmmm :)
    zapraszam do mnie http://sakuradiet.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  15. Drożdże zawsze sprawiają, że mam lepszy humor, wypróbuję ! :D

    OdpowiedzUsuń
  16. Z takiej ilości wyszły tylko dwie sztuki?
    Ale wyglądają pysznie!

    OdpowiedzUsuń
  17. Mogę zrobić je na maślance, a nie kefirze? ; d

    OdpowiedzUsuń