Strony

.1032.

 owsianka z bananem, twarogiem i rodzynkami
oatmeal with banana, quark and raisins

21 komentarzy:

  1. Odpowiedzi
    1. jak i ja :) zawsze się powtarzam,przepraszam, ale twoje po prostu mają w sobie to "coś" :)

      Usuń
  2. płatki wyglądają jak granola!

    OdpowiedzUsuń
  3. hej! Napisałabyś coś więcej o efektach jakie daje joga? (przejrzałam Twoje wcześniejsze posty z nią związane.) chodzi mi o to czy takie ćwiczenia oprócz gibkości itp. dają jakieś zauważalne efekty w wyglądzie ciała? biegam i ogólnie uprawiam dużo sportów i zastanawiam się jak to jest z tą jogą... Ty ćwiczysz ją bardziej "dla ducha"?:>
    pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. może się wtrącę, bo jestem jogomaniaczką :) myślę, że efekty to sprawa indywidualna, ale joga jest świetnym uzupełnieniem biegania, wzmacnia niesamowicie, rozciąga. Trzeba uważać, bo łatwo o kontuzje, ale plusów jest sporo. Oczywiście zależy od tego jaką też jogę wybierzesz - dynamiczną czy statyczną, jakie chcesz mieć efekty i w jakiej kondycji jesteś :)

      Usuń
  4. Owsianka z twarogiem (w sumie to z serkiem wiejskim) to ostatnio jedno z moich ulubionych połączeń. :)

    OdpowiedzUsuń
  5. nie wiem który raz z kolei to powiem ale ... uwielbiam Twoje owsianki! <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Owsianka jak granola, a może taka gęsta? jak uzyskać taki efekt?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. 6 łyżek płatków, 1 łyżka otrąb, 3/4 szkl. mleka sojowego, bo nie miałam całej szklanki, no i wyszła taka o ;D

      Usuń
  7. Prezentuje się bardzo smacznie :)
    Myślałam, że to granola :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Najbardziej gęste owsianki w całej blogosferze :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Z bananem i twarożkiem, pyszna i sycąca! :) Uwielbiam!

    OdpowiedzUsuń
  10. jaka cudownie gęsta. słodka, smaczna i pożywna. :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Jeszcze nie widziałam gęstszej owsianki :D Świetna!

    OdpowiedzUsuń
  12. Pysznie, a jaka gęsta owsianka! Cudo!

    OdpowiedzUsuń
  13. co to za serek? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Twaróg (serb biały w kostce) rozgnieciony widelcem z dodatkiem maślanki i miodu.

      Usuń