Strony

.1103.

owsianka z budyniem, dżemem bez cukru i masłem orzechowym
oatmeal with custard powder, no sugar jam and peanut butter

16 komentarzy:

  1. Zdradź mi proszę czy używasz zwykłego budyniu czy masz może jakąś zdrowszą alternatywę :-)??

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Sylwia sama robi proszek budyniowy, bo przecież od takich rzeczy jak :aromaty, barwniki: beta-karoten, ryboflawina.można umrzeć ;<
      Serio? Wszystko musi być takie ultra zdrowe?

      Usuń
    2. Używam zwykłego, ale bez cukru

      Usuń
    3. Użyj mąki ziemniaczanej, jeśli chcesz ultrazdrowo i dodaj ziarenek wanilii lub domowego ekstraktu waniliowego. I tyle. ;)

      Usuń
    4. Dzięki ;-) Wcale nie musi być ultra-zdrowo, ale ciekawił mnie czy istnieje zdrowszy zamiennik. Anonimie, do tego trzeba jeszcze chyba użyć jajka ;-)

      Usuń
  2. Sylwia czy jest szansa, że kiedyś pojawi się archiwum w zakładkach? byłoby super

    OdpowiedzUsuń
  3. Jadlam dziś identyczną! Ta owsianka to moja wieczna miłoć <3

    OdpowiedzUsuń
  4. cześć Sylwia, jak redukcja ? :) ja zaczęłam mniej więcej wtedy gdy Ty (napisałaś o tym na blogu) i póki co daję radę, jest moc ! :)
    miłego dnia :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mama widząc mnie ostatnio w samym topie po treningu, spytała czy coś tego dnia jadłam, więc chyba widać jakieś efekty xp Chociaż waga niewzruszona działaniem.

      Usuń
    2. Także to jest najlepsze potwierdzenie, że to tylko cyferki (:
      Ps. na zdjęciach z instagrama 19 i 21 marca widać progres.

      Usuń
    3. Dzięki :) No i trzymam kciuki też za ciebie!

      Usuń
  5. wygląda bardzo smakowicie ! nie ma to jak zacząć dzień dobrą owsianką ! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Owsiankowy piątek, u mnie też dzisiaj podobne śniadanie ! ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląda super gesto i smacznie <3

    OdpowiedzUsuń
  8. moje ulubione wydanie owsianki :)

    OdpowiedzUsuń