Strony

Szarlotka.


Przepis dostała moja mama od koleżanki z pracy. Szybki, prosty i pyszny. Chyba zatęskniłam za dawno nie goszczącymi u mnie cynamonowymi smakami :)

12 komentarzy:

  1. Dlaczego nie używasz masła do ciast? Moim zdaniem smak jest lepszy, a i zdrowie na pewno trochę zyskuje. :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Często używam masła :) Tu akurat taki przepis.

      Usuń
  2. Trochę nie na temat, ale mogłabyś podać przepis na te muffiny z quinoa, które wrzuciłaś na instagramie?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. http://poranneinspiracje.blogspot.com/2013/05/800-osiemsetna-inspiracja-i-co-ja-mam.html
      Tu są :)

      Usuń
  3. Genialne ;) Jaka wielkośc blaszki? mniej-więcej ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. tak delikatnie wygląda ;))

    OdpowiedzUsuń
  5. Ciekawy pomysł na szarlotkę :>

    OdpowiedzUsuń
  6. Rewelacja, upiekę w ten weekend :)

    OdpowiedzUsuń