Strony

poniedziałek

wegańskie naleśniki z "twarożkiem" z tofu, banana i rodzynek, winogrona
vegan crepes with tofu, banana, raisins and grapes

8 komentarzy:

  1. prosze o przepis :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Naleśniki to po prostu 60g mąki pełnoziarnistej, 170ml mleka sojowego i szczypta proszku do pieczenia. Usmażone na niewielkiej ilości oleju kokosowego. Twarożek to naturalne tofu zmiksowane z bananem, niewielkim dodatkiem mleka sojowego, soku z cytryny i syropem klonowym. Po zmiksowaniu dodałam rodzynek :)

      Usuń
  2. hej podałabyś dzisiejszy jadłospis? :)

    OdpowiedzUsuń
  3. genialne ;) mogłabym jeść takie naleśniki codziennie, tym bardziej, że wczoraj wyczytałam na Twoim fanpage'u, że to one odpowiadają za te mięśnie ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. twoje naleśniki są idealne! od razu głodnieje patrząc na Twoje śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń