to będzie bardzo głupie pytanie, ale od zawsze mnie to intryguje ;p czy Ty potem całość takiej owsianki dokładnie mieszasz czy tak sobie dzióbiesz troszkę owsianki, troszkę masła, jakiś owoc, orzeszek? ;p
odwieczna zagadka rozwiązana, dzięki! ;d zawsze się nad tym zastanawiałam, bo osobiście byłoby mi żal wymieszać tak idealnie prezentującą się owsiankę na jedną papkę ;d
Rozpustnie :D ja lubię karmel z... daktyli. Daktyle są dobre na wszystko :D
OdpowiedzUsuńzgadzam się ;D
UsuńTa kompozycja jest fantastyczna! :)
OdpowiedzUsuńPysznie! i słodko ;)
OdpowiedzUsuńWooo, wygląda.. brak mi słów!
OdpowiedzUsuńSkąd taki karmelek?
OdpowiedzUsuńdobry ten karmel?
OdpowiedzUsuńMi bardzo smakuje :D
Usuńbardzo dobry!
UsuńTen karmelowy sos wygląda obłędnie <3
OdpowiedzUsuńPysznie ;)
OdpowiedzUsuńjak to obłędnie wygląda! nie mogę na noc takich pyszności oglądać!!!
OdpowiedzUsuńCałość wygląda magicznie :)
OdpowiedzUsuńCiekawe, jak smakuje ten karmelowy walden.
OdpowiedzUsuńSerio 0 kcal? :D
OdpowiedzUsuńto będzie bardzo głupie pytanie, ale od zawsze mnie to intryguje ;p
OdpowiedzUsuńczy Ty potem całość takiej owsianki dokładnie mieszasz czy tak sobie dzióbiesz troszkę owsianki, troszkę masła, jakiś owoc, orzeszek? ;p
W sumie zależy od dnia :D Czasami dzióbię, czasami mieszam :D
Usuńodwieczna zagadka rozwiązana, dzięki! ;d zawsze się nad tym zastanawiałam, bo osobiście byłoby mi żal wymieszać tak idealnie prezentującą się owsiankę na jedną papkę ;d
Usuń