Strony

.1353.

Owsianka z jabłkiem, masłem orzechowym, orzechami włoskimi i karmelowym waldenem.
Oatmeal with apple, peanut butter, walnuts and caramel walden.

20 komentarzy:

  1. Rozpustnie :D ja lubię karmel z... daktyli. Daktyle są dobre na wszystko :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Ta kompozycja jest fantastyczna! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wooo, wygląda.. brak mi słów!

    OdpowiedzUsuń
  4. Skąd taki karmelek?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. http://guiltfree.pl/wszystkie-kategorie/116-syrop-karmelowy-zero-kalorii.html

      Usuń
  5. Ten karmelowy sos wygląda obłędnie <3

    OdpowiedzUsuń
  6. jak to obłędnie wygląda! nie mogę na noc takich pyszności oglądać!!!

    OdpowiedzUsuń
  7. Całość wygląda magicznie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Ciekawe, jak smakuje ten karmelowy walden.

    OdpowiedzUsuń
  9. to będzie bardzo głupie pytanie, ale od zawsze mnie to intryguje ;p
    czy Ty potem całość takiej owsianki dokładnie mieszasz czy tak sobie dzióbiesz troszkę owsianki, troszkę masła, jakiś owoc, orzeszek? ;p

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. W sumie zależy od dnia :D Czasami dzióbię, czasami mieszam :D

      Usuń
    2. odwieczna zagadka rozwiązana, dzięki! ;d zawsze się nad tym zastanawiałam, bo osobiście byłoby mi żal wymieszać tak idealnie prezentującą się owsiankę na jedną papkę ;d

      Usuń